Eylül ayı burç yorumları 01.09.2024
HABERİ PAYLAŞ

Eylül ayı burç yorumları 01.09.2024

KOÇ:

Bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için karşısındakinin duygularında karışıklığa neden olacaktır. Fakat kıskançlık duygularınızın da sizi saracağını düşünerek, bu tür zararlı takıntılardan kendinizi korumaya çalışmalısınız. 18 eylülde Balık burcunda ay tutlması gerçekleşiyor. Mars da Yengeç burcunda ilerliyor. . Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu bir döneme gireceksiniz. Kendinizden emin tavırlarınızla onları etkilemeye başlayacaksınız. Enerjinizi ve hırslarınızı arkadaşlarınızla birleştirirken; sert ilişkiler yerine, uyum içinde hareket etmelisiniz.. Bazılarınız n dostluklarını gözden geçirecekler. . Fikir alışverişinde bulunacağınız topluluk ve arkadaş grupları içinde olmayı arzulayacaksınız. Düşüncelerinizi odaklaştıracak ve uyumlu dostluklar arayacaksınız. Boğa burcunda Uranüs geri giderken yavaşlayan işlerinizde, yalnız kalma ihtiyacı içinde olacaksınız. Gücünüzü ve hırslı yönlerinizi törpülemek ihtiyacı duyacak ve paylaşım konusunda gizliliği tercih edeceksiniz. İşte size her türlü duygusal doyum yaşamak için ayağınıza gelen fırsatlar. Seçim yaparken, bir hayli zorlanacaksınız. Yine bu dönem, uyumlu ve güzel bir yapılanmayı özleseniz de, her şeyin çok kolay gerçekleşmeyeceğini de bilmelisiniz.

Haberin Devamı

BOĞA:

Aşk gezegeniniz Mars enerjinizi yükseltirken, geri, giden Uranüs yüzünden ilişkilerinizde sorun yaşayabilirsiniz. Özellikle kendi sisteminizin üzerine çıkmak istemiyor ve titiz bir yaklaşımla ilişkilerinizi gözlemliyorsunuz. Bazılarınız ise karşılıksız duygular içinde olacaktır. Sevdiği kişiyi uzaktan düşünmek bir size yetecektir. Diplomatik tavırlarınızla çözemediğiniz hiçbir şey yok. Entelektüel yönlerinizi ortaya çıkaracak aktivitelerde, aynı meslekten kişilerle aranızda duygusal bir çekim oluşabilir. Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşarken, yaşama daha hissi bakacaksınız. Sizi ilgilendiren konularda karizmatik çekim gücünüzü yoğun bir şekilde kullanabilirsiniz..18 Eylülde Balık burcunda bir tutulma var Bu ay bir konuda yapacağınız sübjektif değerlendirmelerinizle çevrenizi etkileyeceksiniz. Hareketli ve yerinde duramayan kişiliğiniz; işinizle ilgili baş eğmek zorunda kaldığınız konularda sizi gergin yapıyor. Bir çok işi bir arada yapmaya kalkışmamalı ve çevrenize de sorumluluk yüklemeyi öğrenmelisiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER:

Geri giden Uranüs ve yine eski dostlarla sizi yeniden bir araya getirecektir. Çevrenizle iletişim konusunda yoğunluk yaşayacaksınız. 18 Eylülde Balık ta bir ay tutulması gerçekleşiyor. Mars finans evinizde ilerliyor. Duygu ve akıl karmaşası yaşayabilirsiniz. Değişik fırsatlardan yararlanmanız ve pirim yapmanız için, uygun bir ay. Dostlarınız için kendinizi ön satıhlara atabilirsiniz. Kendiniz kadar çevrenizi düşünmeniz tabii ki çok güzel. Fakat zaman zaman aşırıya kaçabilir, sevdiklerinizin de, harcamalarını denetlemek isteyebilirsiniz. Sizi yanıltacak ve daha sonra da ‘geri dönüşler’ yaşayabileceğiniz ilişkilerden kaçınmalısınız. İş ilişkilerinizin bozulmasını istemiyorsunuz. Ölçülü davranışlarınız, ince hesaplarınız ve samimi davranışlarınız sizi her konuda farklı kılıyor. . Fikirleriniz, planlarınız ve kendinizi ifade şekliniz ön planda olacak. Günlük yaşantınızı planlayarak hareket etmeniz sizi yeni yaşantınıza hazırlayacaktır. Artık disiplinli davranmayı yaşam biçimi haline getirmeyi başarabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ

Geri giden Plüton ve Uranüs partnerinizle veya eşinizle aranızda yaşayacağınız problemler, aşk hayatınızda da, sizi kuşkuya sürükleyebilir. Aileniz ve patronlarınız sizin hayatınıza müdahale edebilirler. Karşı cinsin ilgisiyle istemediğiniz aşklara da, sürüklenebilirsiniz. Mars sizin burcunuzda ilerliyor. 18 Eylülde Balıkta bir ay tutulması gerçekleşiyor. Bu ay bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz. Aşkın size sunacağı dekorları ve doneleri ret edemeyeceğiniz bir dönem. Yine sizi tehdit eden unsurları unutmayın ve sosyal yaşantınızda bencilliğe dönüşen davranış biçimlerinin size fırsat kaybettirebileceğini düşünün.. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin. Uyumlu ve güzel bir yapılanmayı özleseniz de, her şeyin çok kolay gerçekleşmeyeceğini de bilmelisiniz. Kendinizde yetersiz gördüğünüz konuları tekrar ele alırken, daha disiplinli olmak zorundasınız. Bazılarınız alıştıkları evlerden ayrılma planları ve ya iş değiştirme planları yapmak isteyecekler. Yine bazılarınız da eğitim ve öğretim için şehir değiştirebilir ve taşınma sorunları yaşayabilirsiniz. Tüm bunlar sizde mutlu olaylar zincirini oluşturacak ve yoğun bir ay yaşamanıza neden olacak.

ASLAN:

Birçok heyecan verici maceralar karşılarına çıkarken küçük flörtlere hayır diyemeyecekler. Bu ay eğlence dünyasında yerinizi alırken, sosyal ilişkilerinizi güçlü tutmanın zevkini yaşayacaksınız. Evliyseniz veya ciddi bir partneriniz varsa, onunla güzel günler geçireceksiniz. Geri giden Uranüs, ve Plüton ve 18 eylülde ay tutulması sayesinde yollardan gelen eski dostlarla özlem giderecekler. Yine

bu dönem, şirket içi aşkları da gündeme getirecektir. Bir çoğunuz beklediğiniz fırsatları yakalayacaksınız.. Beklediğiniz eğitim ve iş konusunda birçok fırsatları karşınıza çıkaracak. Yapacağınız seyahatlerde bilginiz artacak. Bu hafta seyahatlerle iş hayatınızı birlikte götüreceksiniz. Yurt dışından gelen misafirlerinizi karşılayacak ve onları ağırlayacak ve iş yemeklerinde aynı zamanda eğleneceksiniz. Başlatacağınız seyahatlerin size çok önemli katkıları olacaktır. Maddi konular gündeme gelecek. Sevdiğiniz işi yaptığınız zaman daha başarılı olduğunuzu göreceksiniz. Tartışmalarda üstünlük sağlayacak, karşı taraf üzerinde etkin fikir hakimiyeti sağlayacaksınız.

BAŞAK:

18 Eylülde karşıt evinizde Ay tutulması gerçekleşiyor.. Aşk gezegeniniz Neptün ve Jüpiter’den olumlu destek alıyorsunuz. Mars aşk ve sosyal hayatınıza yenilikler sunuyor. Bu dönemde yapmanız gereken tek şey, eski dostlarla bir araya gelmek ve anılarınızı tazelemektir. Hatta bazılarınız özlemli hareket ediyorsunuz.. Nostaljik olaylara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz. Bu ay dengelerinizi korumak zorunda olduğunuzun farkında olarak, hedefleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Ne istediğinizi biliyor ve çevrenizden etkilenmeden kişisel hareket ediyorsunuz. Başkalarının değil, sizin ne istediğiniz ön planda olacak... Başlangıçlar yaparken iyi düşünmelisiniz. Beklediğiniz ve tarzınıza uygun bir ev ve yaşam alanı, tam isteğinize göre çıkacak ve siz bu fırsatlardan memnun kalacaksınız. İstekleriniz konusunda sabırlı ve öz verili davranmalısınız. Ayın ikinci yarısında finans temponuz artıyor. Ayrıca bu iş toplantılarında ve aşk yaşamınızda fiziksel olarak ta.. etkileyici olmak istiyorsunuz.

TERAZİ:

18 Eylülde ay tutulması sizin ruhsal evinizde gerçekleşiyor. Takıntılarınıza dikkat etmelisiniz. uyumlu ilişkiler sayesinde kendinizi mutlu hissedeceksiniz ve daha sonra Bulunacağınız ortamlarda iş size eğlenceli arkadaşlarla birlikte gelecek.. Mars kariyer evinizde bulunurken toplumda dikkat çekici tavrlar sergileyeceksiniz. Yine eski dost ve arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilirsiniz.. Yaşamınızı kolaylaştırıcı kişilerle birlikte olmak sizin de gururunuzu okşayacak. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Bu dönem özel ilişkiler konusunda çok dikkatli olmalı tedbiri elden bırakmamalısınız. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz.. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Kendinize güvenmeniz sayesinde çok işler başaracaksınız. Yenilik yapmayı düşünmediğiniz anda hazırlıksız bir şekilde gelen tekliflere karşı kafanız karışacaktır. Hayır demeden önce iyi düşünün çünkü siz çevrenizle bütünleşmeyi seviyor ve yaşantınızda değişik insanlarla bir arada olmaktan hoşlanıyorsunuz.

AKREP:

Karşıt burcunuzda Uranüs geri hareketine başladı.. Mücadele içinde olacaksınız. Karşınıza birçok rakipleriniz çıkacak. Partnerinizle aranızda kıskançlık kavgaları olabilir. Aşk bekarlar için, ilginç karşılaşmalar da, sahne olacak. Yine bu dönem yanılgılar ve farklı anlaşılmalar söz konusu. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişiklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır. Eski bir aşkın yeniden canlanması söz konusu. Katılacağınız toplantılarda parlak konuşmalarınızla çevrenizi etkileyeceksiniz. Yakın çevrenizden biri size aşık olabilir. Bilinçaltınız karışık. Mars Ruhsal evinizden size değişim sunuyor. Kariyerinizle ilgili sorunlar olabilir. 18 eylülde Balıktaki tutulma aşk hayatınızı canlandırıyor. Arkadaşlık duygularını iş konusunda size beceri kazandıracak kişilerde deneyeceksiniz.. Yaşamınızı kolaylaştırıcı kişilerle birlikte olmak sizin yararınıza olacak. Paraya olan ilginiz artarken, para kazanma konusunda iddialı bir tutum izleyeceksiniz. Sizin en büyük özelliğiniz; özgür kaldığınız zaman yaşantınızı daha iyi kombine edebilmeniz. Bu durumlarda kendi etki alanınızda çok daha başarılı oluyorsunuz. Eğitim ve öğretim konularında istediğiniz bağlantıları yapabileceksiniz.

YAY:

Sağlık ve çalışma evinizde Uranüs, geri, gidiyor. İş hayatınızdaki ilişkilere dikkat etmek zorundasınız.. 18 eylülde balık burcunda ay tutulması gerçekleşiyor. Ailenizle ilgili problemleri çözme zamanınız. Yengeçteki Mars yenilenme konusunda size ilginç enerji verecek. Aşık olma duygunuz yüzünden romantik günler yaşayacaksınız.. Karşılaşacağınız kişilerden olumlu etkileneceksiniz. Hatta bazılarınız ciddi ilişkilerin temellerini bu dönemde ani başlayan ilişkileri önce cazip gelse de sonradan önemini kaybedebilir.. Yine, bu dönemde her zamankinden daha fazla cesur olacaksınız. Risklere karşı tedbirli olmalısınız. Çünkü, karşı cins ile olan ilişkilerinizde, ani gelişen duygularınız sizi yanıltacaktır. Bazılarınızın cinsel içgüdüleri artarken, kısa süreli cinsel maceralar yaşayacaklar. Hedeflerinizde mantığı ön plana alarak, kontrolünüzü kaybetmeyin. Bugünlerde sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmayın. Bu şekilde davrandığınızda ortaya çıkacak zor pozisyonlardan başarı ile çıkacaksınız. Üst düzeyde çalışmak istiyorsanız; gerekli fırsatları karşınıza çıkaracak Karşılaştığınız kişilerin iç yüzünü görmek sizi rahatsız edebilir. Fakat aldırmayın ve olayları kendi haline bırakın.

OĞLAK:

Uranüs geri giderken, ailenizin onay vermediği bir aşk sıkıntılı anlar yaşatabilir. İş yeri, patron iş veren aşklarına karşı tedbirli olmalısınız Bazılarınız, uzun zamandır karar vermeniz gereken evliliğe ilk adımı atarken, toplumda isim yapan bir kişiyle birlikte olabilir. 18 eylülde iletişim evinizde

gerçekleşecek olan Ay tutulmasına dikkat. Ortak alanlarda karşılaşacağınız kişilere dikkat etmelisiniz. Aniden hayatınıza biri girebilir. Bu kişiyle ortak aktivitelerde tanışacaksınız. Eğlenceli bir ortamda başlayan bir arkadaşlık, daha sonra ciddi boyutlara ulaşacaktır. İlişkilerinizde partnerinizin olanaklarını kendi menfaatleriniz doğrultusunda kullanabilirsiniz. Yürümeyen ilişkiler için fazla efor sarf etmeyin. Bazı konular canınızın sıkılmasına neden olabilir. Kıskanç ve sahiplenici yönleriniz belirginleşiyor. Sevdiğiniz kişinin her şeyinden kuşkulanabilirsiniz. Duygularınızın ön plana çıkacağı işler peşindesiniz. Enerjinizi size her zaman en doğruya götürmeyebilir. Ailenizdeki sorunları çözmeyi yeğlerken, iş temponuzu da, düşürmemeye çalışacaksınız. Çevrenizdeki şartları değiştirerek, kendi bildiğiniz yolda ilerliyorsunuz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için doğru bir süre içinde olduğunu biliyorsunuz. Fikirlerinizi benimsemeyen ve size destek vermeyen kişileri yaşantınızdan uzaklaştırabilirsiniz.. Mesleki konularda tatlı dilli ve politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz.

KOVA:

Uranüs aile ve yuva evinizde geri gideceği için, ani kararlar vermemeli ve duygusal enerjinizi doğru kullanmalısınız.. Karşı cinsin ilgisiyle, istemediğiniz aşklara sürüklenebilirsiniz. Bu aşklarda cinsel duygular etken olabilir. . 18 Eylülde finans evinizde ay tutulması gerçekleşiyor. Eski sevgililerle sosyal bir aktivite de karşılaşabilir ve geçmiş günlerden söz edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda tanıştığınız bazı kişilerle sırdaşlık ve dostluk duygularınızı tatmin edeceksiniz. Eskiyi konuşmaktan büyük zevk alacaksınız. Ayın ikinci yarısında eğlenceli geziler ve kısa seyahatlerinizde veya iş çevrelerinizde ilginizi çekecek.. Yeni ve eski dostların bir araya gelmesi size keyifli saatler yaşatacak. Hatta eski bir projeyi canlandırma sohbetleri yapabilirsiniz. Bulunduğunuz şartları değerlendirme konusunda fırsatçı ve akılcı davranışlar içinde olacaksınız. Eğer bir işverenseniz, size uygun elemanlar bulacaksınız. Fakat hep gücünüzü ve çalışma sisteminizi kullanmak zorundasınız. Ağır kaldırmamalı ve boyun kaslarınıza dikkat etmelisiniz.

BALIK:

Çevresel nedenlerden dolayı enerjiniz etkilenecektir. Neptün burcunuzda geri gidiyor. 18 eylülde Ay tutulması sizin kişiel evinizde gerçekleşiyor. Neptün ve Satürn’le birlikte bir tutum sergileyecek.. Mars aşk ve sosyal evinizde ilerlerken şartlarınızı yenileyecek. Hatalara açık olacaksınız. Kısa görüşmelerde ve yollarda tanışacağınız kişilerle ani aşk kıvılcımları doğacaktır. Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır.. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışmaları geçici aşkları da gündeme getirebilir. Enerjinizi ve vaktinizin tümünü yakın dostlarınızla ortak çalışmalar içinde kullanacaksınız. Romantik olmaktan bir türlü vazgeçemediğiniz bir gerçek. Bu duygusal kontrolü elden bırakmayın. Eski dostlarla işbirlikleri, gündeme gelecek olaylar, sizi önemli kılacak. Geçmişe dayalı tecrübelerinizin doğruluğunun, bugün de kanıtlanması sizi her konuda haklı çıkaracak. Bu nedenle kendinizle ilgili düşüncelerinizde ısrarcı

olacaksınız. Özgüveninizin size sağladığı avantajları istediğiniz alanda kullanabileceksiniz.. Cildinize özen göstermeli, uyku düzeninizi sağlamalısınız. Uzun süre ayakta kalmamalı ve ağır olmayan sporları tercih etmelisiniz

 

 

 

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder