Murat GülderenAkıllı güzellik sizin elinizde

HABERİ PAYLAŞ

Akıllı güzellik sizin elinizde

Akıllı teknolojinin gücü, güzelleşme ve cilt bakım rutinini evlere taşıyor. Önceleri sadece profesyonel salonlarda yapabileceğiniz birçok işlemi, şimdi pratik ve kullanışlı cihazlar sayesinde evinizin konforunda gerçekleştirebilirsiniz. Mikro iğneleme, ışık terapisi, radyo frekans ve çeşitli inceltme teknolojilerinin kullanıldığı bu cihazlar sayesinde hem zaman hem de ciddi maliyet tasarrufları elde edebilirsiniz. Ancak cildinizde akne ve sivilce gibi sorunlarınız varsa bu cihazları kullanmadan önce muhakkak bir doktora görünmenizde fayda var. İşte o sihirli cihazlar...

Haberin Devamı

Akıllı güzellik sizin elinizde

BEURER MEDITERIAN

Bacak, üst kol ve kalçalardaki selülit görünümünü azaltmaya yardımcı olmak için geliştirilen bu ergonomik kablosuz cihazın üzerinde, özel tasarlanmış masaj ruloları yer alıyor. Vücuda uygulanan hafif masajlar, hücrelere oksijen ve besin gitmesini sağlıyor. Cihazdan tam randıman almak için düzenli beslenme ve spor yapmak gerekiyor. Fiyatı 3.699 TL.

DYSON AIRWRAP: Hafif bir ısı ile saçı kurutarak şekil veren bu cihazın kıvırcık, düz, hacimli ve daha birçok farklı stil için özel olarak tasarlanmış başlıkları bulunuyor. Yani birden fazla alete ihtiyaç duymadan ve saçınıza zarar vermeden tüm şekillendirme işlemlerinizi birkaç dakikada yapabiliyorsunuz. Cihaz, saç şekillendirme stilinize uygun üç hassas hava akımı hızına sahip. Fiyatı 25.499 TL.

THE BEAUTY STORE HIFU 3 Bu cihaz da yanak, çene, şakak, alın, boyun, boğaz, gıdı ve göz kapakları bölgelerinde sıkılaştırma, germe, kaldırma leke giderme, cilt yenileme ve tazeleme amaçlı geliştirildi. Yüksek yoğunluklu odaklanmış ultrason teknolojisi sayesinde cildin derin katmanlarına odaklanarak, cerrahi müdahale gerektirmeden etkili sonuçlar sunan cihaz, V şeklinde bir yüz hattı oluşturmaya yardımcı olur. Fiyatı 11.900 TL.

FOREO BEAR: Bu mini cihaz, yüzdeki kasları uyararak, cildi sıkılaştırmaya ve genç bir görünüm elde etmeye yardımcı oluyor. Bunu yaparken kaslara düşük seviyeli elektrik akımları gönderiyor. Bu akımlar, kasların doğal kasılma hareketlerini taklit ederek kolajen üretimini artırıyor ve cilt dokusunu güçlendiriyor. Gözenekleri de temizleyebilen cihaz, ayrıca titreşim özelliğiyle kan dolaşımını da hızlandırarak cilde daha fazla oksijen gitmesini sağlıyor. Fiyatı 9.199 TL.

Haberin Devamı

XINH TERAPI: Bu da özellikle sivilce sorunlarıyla mücadele edenler için geliştirilmiş bir küçük cilt bakım cihazı. Cihaz, mavi ışık teknolojisi sayesinde akne ve sivilcelerin oluşmasına neden olan bakterileri hedef alıyor ve varsa iltihabı yok ediyor. Cihaz, ayrıca sivilcelerin neden olduğu kızarıklık ve şişkinliği azaltarak daha sakin bir cilt görünümü sağlıyor. Fiyatı 1.618 TL.

HAFTANIN OLAYI

Akıllı güzellik sizin elinizde

SUÇ İŞLENECEĞİNİ ÖNGÖREN YAPAY ZEKA

Güney Kore Elektronik ve Telekomünikasyon Araştırma Enstitüsü (ETRI), herhangi bir suç gerçekleşmeden önce tahmin edebilen yapay zeka geliştirildi. ‘Dejaview’ adlı bu sistem, geçmiş olayların kayıtlarını ve çevresel faktörleri inceleyerek olası suçları tespit edip, yetkililere bilgi verebiliyor. Zaman, mekan ve geçmiş suç verileri gibi değişkenler üzerinden çalışan sistem, riskli bölgelerde daha yoğun bir güvenlik önlemi alınmasını sağlıyor. Sistem, saha testlerinde yüzde 82.8’lik bir doğruluk oranı sergiledi.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder