Mustafa BakacakMotor sporlarına modern tesis

HABERİ PAYLAŞ

Motor sporlarına modern tesis

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, motor sporları konusunda Türkiye’nin en modern tesislerinden biri olacak Kepez Karting Park Projesi’ni başlattı.

Motor sporlarına modern tesis

İhale bedeli 122 milyon 200 bin TL olan proje kapsamında ilk olarak zemin iyileştirme çalışması yapıldı. Elektrik altyapı imalatları da tamamlandıktan sonra asfalt pist ve otoparka başlanacak. 55 dönüm alan üzerine inşa edilecek tesiste; yarış pisti, pit garajı, tribün ve sosyal tesisler yer alacak. Motor sporları tutkunlarının buluşacağı tesis, adrenalin ve heyecan dolu yarışlara sahne olacak.

Haberin Devamı

 Motor sporlarına modern tesis

ASFALT İLE 34 MİLYON LİRALIK TASARRUF

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, yol yapım çalışmalarının daha sağlıklı, hızlı ve ekonomik bir şekilde yapılması için asfalt üretim tesisi kurmuştu. Bu tesiste üretilen asfalt ile trafiği aksatmamak için ağustos ayında gece mesai uygulanarak kent merkezinin yanı sıra 12 ilçede birçok yol yenilenirken, bakım ve onarım çalışması da yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, kendi tesislerinde gerçekleştirilen 130 bin ton sıcak asfalt üretimiyle 34 milyon TL tasarruf sağlandığını açıkladı.

Motor sporlarına modern tesis

SULTANBEYLİ’DEN 6 AYDA 25 PROJE

Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, altı aylık süreçte gerçekleştirdiği projeleri tanıttı. Eğitimden spora, kentsel dönüşümden ulaşıma, gençlere yönelik projelerden sosyal yaşam alanlarına kadar 25 projeyi hayata geçirdiklerini anlatan Tombaş, 800 milyon TL yatırım bütçesiyle inşasına başlanan Mehmet Akif Spor Kompleksi’nin ilçe tarihinin en büyük ve en kapsamlı projesi olduğunu ifade etti. Bilim merkezi, dil akademisi, Sultanbeyli FİT markasıyla her mahalleye fitness salonu öne çıkan projeler oldu.

Motor sporlarına modern tesis

35 BİN ÖĞRENCİ EL YIKAMAYI ÖĞRENDİ

Zeytinburnu Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Koç Üniversitesi Hastanesi ile el ele verip 2017’de hayata geçirdiği ‘Sağlık Elde Başlar’ projesiyle 35 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine ulaşıldı. Bu yıl da ilçedeki 15 ilkokulda 5 bin öğrenciye ulaşması hedeflenen projede, çocuklara erken yaşta el ve tırnak temizliği ile doğru el yıkama alışkanlığı kazandırılacak. El yıkama tekniğinin uygulamalı anlatıldığı etkinliğe katılan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, projeye katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder