Pop Bizde - Kaan Ölker 200 şarkı dinledi
HABERİ PAYLAŞ

200 şarkı dinledi

200 şarkı dinledi

Son olarak 3 yıl önce albüm çıkaran Ajda Pekkan, yeni bir şarkı yayınlamak için kollarını sıvadı. Henüz istediği ve hayal ettiği gibi bir şarkı bulamayan Pekkan’ın arayışı sürüyor. Şu ana kadar 200’e yakın demo dinleyen Pekkan’ın hangisini seçeceği merak konusu.

200 şarkı dinledi

Rakiplerini geçti

Youtube Music Charts verilerine göre haziran ayı boyunca Youtube’da en çok şarkıları dinlenen ve klipleri izlenen Türk sanatçı Semicenk oldu. Semicenk’in zirvede olduğu yarışta ikinci sırada Lvbel C5, üçüncü sırada Ebru Yaşar var.

Haberin Devamı

RAP GECESİ

Rap müziğine yıllarını vermiş, tarzının duayenlerinden Sagopa Kajmer 20 Temmuz gecesi KüçükÇiftlik Park’ta konser verecek. Sagopa Kajmer, uzun bir aradan sonra hayranlarının beğenisine sunduğu ‘Kağıt Kesikleri’ albümü ile hayranlarından yine tam not aldı. Unutulmayacak bu rap gecesinin biletleri Bubilet’te.

Sürpriz konuklar

Aşkın Nur Yengi, 1990 yılından bugüne kadar hit olmuş şarkılarını senfoni orkestrasıyla birlikte yeni düzenlemeleriyle konserlerinde söyleyecek. ‘Senfonik Aşkın Nur Yengi’ konserinin sürpriz konukları Mabel Matiz ve Cem Adrian olacak.

200 şarkı dinledi

RICKY YARIŞI

Dünyaca ünlü yıldız Ricky Martin, 2 Ağustos’ta Azerbaycan’da bir konser verecek. Martin’in 1 milyon dolar aldığı konuşuluyor. Birçok Türk ünlü ve influencer, bilet alıp Azerbaycan’a uçmak için yarışa girdi. NOT: Ricky Martin 31 Temmuz’da Antalya Regnum Carya’da da konser verecek.

CAZIN PRENSESİ

‘Cazın Bakülü Prensesi’ Aziza Mustafa Zadeh, 25 Temmuz’da Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda müzikseverler ile buluşacak. Caz ile Uzak Doğu halk müziklerini harmanlayarak Klasik Batı Müziği tarzında yorumlayan Zadeh, sadece piyano performansı ile değil güçlü sesiyle caz stilinde söylediği Azeri şarkılarla da dinleyicileri büyüleyecek.

HELİKOPTERLE GELDİ

Sefo yaptığı yaz şarkısını önceki akşam Galataport’ta düzenlenen bir partiyle tanıttı. Sefo ‘Yanıbaşımda’ adlı şarkıyı söylediği organizasyona helikopterle geldi! “Trafik vardı, geç kalmak istemedim” diyen Sefo’nun kıyafeti de çok havalıydı. Konuklarla yakından ilgilenen Sefo, daha sonra sahneye çıkıp herkesi coşturdu. Bu arada tatile gitmeyip İstanbul’da kalan ne kadar oyuncu ve influencer varsa oradaydı.

Haberin Devamı

200 şarkı dinledi

YANALIM!

Murat Yanan’ın yeni single’ı ‘Yanalım’ Dede Yapım etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında. Söz ve müziği Murat Yanan’a ait olan ‘Yanalım’ şarkısının yapımcılığını Umut Naim Yıldız, prodüktörlüğünü ise Rubato Grubu’nun kurucu üyelerinden Göksün Çavdar üstlendi.

DANİMARKA’DA TÜRKİYE RÜZGÂRI

Dünya çapında artizan sergilerde uzman Global Views Platformu 2-5 Temmuz 2024’te Danimarka’nın lüks tatil beldesi Hornbæk’te ‘Türk Tasarımı Sergisi’ne ev sahipliği yapacak. Dice Kayek, Kısmet by Milka, Jaquette by Elvan, ANIM Living, boholoveselifmısırlı ve OYE Swimwear sergiye katılan markalar arasında. Etkinlik 2-3 Temmuz’da Kattegat Denizi kıyısında bir kuş yuvasını andıran Resling-Halpern Malikanesi’nde başlayacak. İlk özel davet iki günlük bahçe partisi. Davetliler Türk mezeleri, eşliğinde alışverişin tadını çıkaracak. Özenle hazırlanmış davetli listesinde kanaat önderleri, influencer’lar, trend belirleyiciler ile Danimarka sanat, tasarım ve moda dünyasından ünlüler yer alıyor.

Haberin Devamı

REKOR KIRDI

Dünyaca ünlü K-Pop grubu Blackpink üyesi, rapçi, şarkıcı, dansçı ve stil ikonu LISA’nın (Lalisa Manobal) yeni single’ı ‘Rockstar’ yayında! LISA yeni single’ını ilk olarak bu ayın başlarında sosyal medyada, 2 saat 18 dakika içinde 1 milyon takipçi kazanarak Guinness Dünya Rekoru’nu kıran TikTok hesabının lansmanıyla duyurmuştu.

İLHAM VERECEKLER

Zorlu PSM’nin dünyaca ünlü isimlerle yaz aylarına damga vurduğu PSM Loves Summer by %100 Müzik konser serisi ile yazın coşkusu temmuz ayında da devam ediyor. Son zamanların en heyecan verici gruplarından olan ve ‘Colors’ şarkısıyla listeleri altüst eden, Psychedelic Soul’un güçlü sesi Black Pumas, 2 Temmuz’da Zorlu PSM’de ilham verici bir konser gerçekleştirmeye geliyor.

200 şarkı dinledi

 

PARLAYAN YILDIZ

Son dönemlerin parlayan yıldızı başarılı şarkıcı Ahmet Mungan’ın, yeni single’ı ‘Kalpsiz’ Dede Yapım etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında. Güzel bir aşk hikayesini içerisinde barındıran şarkı kısa sürede çok dinlenenler arasına girdi.

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder