Pop Bizde - Kaan ÖlkerAlbümü geliyor
HABERİ PAYLAŞ

Albümü geliyor

Aleyna Tilki, kariyerinin ilk albümünü tamamladı. ‘Kırlar’ isimli albümü dinleyicileriyle buluşturmak için gün sayan Tilki, ters köşe şarkılar seçti.

Albümü geliyor

SENFONİK TURNE

Aşkın Nur Yengi, kariyerinin en önemli konser serisi için kolları sıvadı. Çizgim Event&Şen Ajans ortaklığıyla düzenlenecek Türkiye turnesinin konsepti ‘Senfonik Aşkın Nur Yengi’. Yengi’nin sürprizlerine hazır olun.

Albümü geliyor

BAYRAM HEDİYESİ

Uzun süredir merakla beklenen ve sık sık çıkış tarihi değişen Tarkan albümü için geri sayım başladı. Duyumlarıma göre Tarkan sevenlerine bayram hediyesi olarak düşündüğü albümü iki hafta içinde yayınlayacak.

Haberin Devamı

Albümü geliyor

ŞANSI DÖNDÜ

İzel, 2012 yılında yayınladığı ‘Düşer O’ şarkısının viral olmasıyla birçok listede zirveye yerleşti. Bu viral başarı İzel’e uğurlu geldi. Konser sayısı artan İzel’in temmuz ayına kadar boş günü yok.

Albümü geliyor

NEW YORK’TAN KUŞTEPE’YE

Rap müziğin yıldızı Murda bu yaz sonu yayınlayacağı albümünden hit şarkıları dinleyicisiyle buluşturmaya devam ediyor. Murda geçen ay dinleyici ile buluşturduğu ‘Yalan Dünya’dan sonra şimdi de ‘Benimsin’ ile karşımızda. Önceki klibini New York’ta çeken Murda müzik severlere bu kez Kuştepe’den sesleniyor! Murda’nın hem şarkısı akıcı ve akılda kalıcı hem de klibi çok samimi. Bu yaz bu şarkıyı çok dinleriz bence!

ABUR CUBUR ADASI

Bu kitabın adını çok sevdim. Tiyatrocu Özgür Özgülgün’ün yazdığı bir çocuk kitabı. O kadar popüler ki ikinci baskıyı yaptı. Hem de 20 bin adet basmışlar! Bu çok önemli bir rakam. Zeynep Dağgüden’in resimlediği ‘Abur Cubur Adası’, 6 yaş üstü okurlara hitap ediyor. Babası arkeolog olan Ali’nin kazı alanında geçirdiği yaz tatilini anlatan kitap çocuklara yepyeni bir dünyanın kapısını aralıyor.

YENİ ŞARKI

29 Haziran’da Maslak’ta gerçekleşecek olan ‘Live From Fest İstanbul’da sahne alacak Oscar and the Wolf yeni şarkısı ‘Somebody Without U’ ile karşımızda. Hem de taze taze. Bugün çıktı. Grubun solisti ve şarkıda imzası olan Max Colombie “Bu şarkı bana çok hızlı ve doğal bir şekilde geldi. İlk olarak piyanoda yazmıştım; başlangıçta yavaş bir şarkıydı. Yapımcılarımdan biri şarkıyı bir pop ritmine soktu. Hüzünlü sözlerle karışık neşeli bir düzenleme” dedi.

Haberin Devamı

EBEVEYN KONTROLÜ

Oyuncu ve içerik üreticisi Anıl İlter ile TikTok’un uluslararası yöneticileri geçtiğimiz günlerde Tiktok’un ‘Aile Eşlemesi’ özelliğini anlattı. Özet olarak bu özellikle ebeveynler kendi hesaplarını çocuklarının hesaplarına bağlayabiliyor, çeşitli gizlilik ve güvenlik kontrollerini uygulamalarına erişebiliyorlar. TikTok bu az bilinen özelliği tanıtmak için bir kampanya düzenlemiş ve kullanımı yüzde 250 artmış! Çocuklara bir şeyi yasaklamak onu daha çekici yapar. Engellemek yerine kontrol etmek çok daha akılcı Anıl bir çözüm, değil mi?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder