Pop Bizde - Kaan Ölker Bir taşla iki kuş
HABERİ PAYLAŞ

Bir taşla iki kuş

Demet Akalın, TV programına kısa bir ara verip tatil için Dominik’e uçtu. Yanında ekibini de götüren Akalın, yakında yayınlayacağı ‘D-Pop’ albümünde yer alan ‘Büyük Oyun’ şarkısına klip çekecek.

REKOR KIRDI

'Ateşe Düştüm' şarkısı ile büyük başarı yakalayan müzisyen Mert Demir, kendi rekorunu kırdı. Spotify Top 50 Türkiye listesinde 5 şarkısıyla yer aldı ve son dönemde listede en çok şarkısı olan pop yıldızı oldu.

20. YILA ÖZEL

Mustafa Ceceli, müzik hayatının 20. yılını kutlamaya hazırlanıyor. Özel bir konser serisi hazırlayan Ceceli, bu sezon 13 tane açık hava konseri verecek.

Haberin Devamı

Bir taşla iki kuş

YAZ HAZIRLIĞI

Geçtiğimiz aylarda ‘Aşığım Hala' albümünü yayınlayan Ebru Gündeş, klip serisine devam ediyor. Duyduğuma göre; önümüzdeki günlerde yaz için albümde yer alan hareketli şarkılarına üst üste klip çekecek.

Bir taşla iki kuş

UÇURTMA FESTİVALİ

İstanbul’un tarihi mekanlarından Fişekhane, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenleyeceği Uçurtma Festivali ile çocukların hayallerini gökyüzüne taşıyor. Festival 20 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Üç boyutlu uçurtmalarıyla Çin’de katıldığı festivalde altın madalya kazanan uçurtma sanatçısı Zahit Mungan çocuklarla bir atölye yapacak, onların yeteneklerini ortaya çıkaracak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder