Pop Bizde - Kaan ÖlkerDoktor kurbanı

HABERİ PAYLAŞ

Murat Dalkılıç’ın geçtiğimiz günlerde son geçirdiği burun operasyonuyla ölümden döndüğünü yazmıştım. Geçtiğimiz akşam, bir eğlence mekanında sahneye konuk olarak çıktığı esnada takipçilerim Dalkılıç’ın son halini gönderdiler.

Doktor kurbanı

Maalesef burnu pek de iyi görünmüyordu. Doktor kurbanı olmak, yanlış operasyonlarla birinin hayatına mal olacak şekilde büyük zarar vermek gerçekten ürkütücü!

Doktor kurbanı

İSİM BABASI MABEL MATİZ

Türk pop müziğinin sevilen yıldızlarından Hande Ünsal, yeni albümü için uzun süredir çalışmalarını sürdürüyordu. Sessiz sedasız, derinden sürdürdüğü o hazırlıkları nihayet bitirdi. 9 yeni şarkının yer aldığı albüm, 15 Kasım’da dinleyicilerle buluşacak. ‘Halim’ adlı yeni çıkacak albümünün isim babalığını Mabel Matiz yapmış. Albümle aynı adı taşıyan, sözü ve müziği Matiz’e ait şarkıyı çok merak ediyorum. Albümde Mert Carim, Onurr, Emrah Karaduman, Sabi Saltiel, Serkan Balkan, Murat Güneş, Aerro gibi önemli müzisyenler yer alıyor. Albümde hit olacak ve kısa sürede öne çıkacak fena şarkılar var, benden söylemesi!

Haberin Devamı

Doktor kurbanı

DOĞUMA KADAR SAHNEDE

Güzel şarkıcı Atiye, üçüncü çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor. Evliliğinden, hamile oluşuna kadar her şeyini sır gibi saklayan Atiye, yine yaptı yapacağını. Atiye’nin üçüncü kızına hamile oluşundan medyanın oldukça geç haberi oldu. Son aylarına giren Atiye’nin önceki hamileliklerinden farklı olarak müzik ve konser çalışmalarına ara vermeyeceğini öğrendim. Doğuma kadar gelen konser tekliflerinin hepsini değerlendirecek olan Atiye, sahneye çıkmaya devam edecek.

RÜYA GİBİ GECE

Geçtiğimiz hafta sonu, dünyaca ünlü DJ Anyma, İstanbul’da hayranlarıyla buluştu. Yaklaşık 50 bin kişinin katıldığı bu festival tadındaki etkinliğe ben de katıldım. Bayhan Prodüksiyon ev sahipliğinde gerçekleşen konserde, hazırlanan görsel şovu tüm izleyiciler büyük bir hayranlıkla izledi. Avrupa’da yapılan global festivallerden birinde gibi hissettiğimiz bir geceydi! Böyle organizasyonların, bu tarz büyük konserlerin ülkemizde yapılıyor olması çok kıymetli. Konsere gelemeyenler çok şey kaybetti!

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder