Pop Bizde - Kaan ÖlkerKlip hazırlığı

HABERİ PAYLAŞ

Klip hazırlığı

Semiramis Pekkan, 54 yıl aranın ardından sıfır kilometre slow bir şarkıyla dinleyicileriyle buluşacak. Eylül ayının ikinci haftası çıkması planlanan şarkı için kamera karşısına geçecek olan Pekkan, styling’ini kendisi hazırladı.

HÜMEYRA’YA SAYGI ALBÜMÜ

Usta oyunculuğunun yanında şarkıcı kimliğiyle de takdir toplayan Hümeyra’ya tribute albüm yapılıyor. Hümeyra’nın şarkılarını ünlü isimler söyleyecek. 2025 yılında çıkması planlanan albümde Ayşegül Aldinç, Buray gibi isimlerin olması bekleniyor.

TARİH BELLİ OLDU

Haberin Devamı

Melike Şahin’in uzun süredir üzerinde çalıştığı ve dinleyicilerin merakla beklediği yeni albümü ‘Akkor’un tarihi belli oldu. Albüm, 8 Kasım 2024’te dinleyicilerle buluşacak.

İŞ BİRLİĞİ YAPACAK

Aleyna Tilki, Demet Akalın gibi isimlerle yaptığı şarkılarla dinlenme rekorları kıran Emrah Karaduman, yeni projeleri için stüdyoya kapandı. Önümüzdeki ay sırayla önce Bengü’yle sonra İrem Derici’yle yaptığı iş birlikleri yayınlanacak.

BU KEZ FARKLI

Günümüzün en iyi gitaristleri arasında yer alan Al Di Meola, bu kez farklı bir konsept ile sahne almak üzere İstanbul’a geliyor. Epifoni organizasyonuyla 7 Kasım Perşembe akşamı gerçekleşecek konserde sanatçı, alışık olduğumuz flamenco-fusion ve akustik trio üçlüsü formatından farklı bir repertuar ile karşımıza çıkacak. Usta sanatçı yıllar sonra Les Paul gitarını eline alıp çok sevilen ilk üç albümündeki (Land of the Midnight Sun, Casino, Elegant Gypsy) şarkılarını çalacak.

YASAK HELVA’DAN İSMET

Yasak Helva, 2025’te yayınlanacak ikinci albümleri Atamba’dan üçüncü single ‘İsmet’ ile dinleyici karşısında. Söz ve müziği, grubun bas gitaristi Hakan Görkem Bıyık’a ait olan ‘İsmet’, içinde birçok farklı müzik türünü barındıran bir taşlama.

ÇOK AZ KALDI

11 Eylül akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluşacak olan ünlü piyanist ve besteci Ludovico Einaudi’nun konser biletleri kısa sürede tükenmişti. Ülkemize gelecek olan sanatçı 12 Eylül akşamına bir konser daha koymuştu. Ünlü piyanistin konser biletleri satışta.

ACELE EDİN

Haberin Devamı

Harbiye Açık Hava’daki konserlerde 5-6-7 Eylül’de Mabel Matiz var. Harbiye’de konser vermenin hâlâ prestij olarak görüldüğü şu dönemde Mabel Matiz’in 3 gün art arda burada sahneye çıkması bence büyük başarı. Duyduğuma göre biletler de hızla tükeniyormuş. Niyetiniz varsa acele edin.

TURNE BAŞLIYOR

Mert Demir, sonbahar turnesi kapsamında eylül ve ekim aylarında Türkiye’nin farklı şehirlerinde hayranlarıyla buluşacak. 21 Eylül’de İstanbul sahne alacak olan sanatçı, turne boyunca Ankara, Efes, Kahramanmaraş, Gaziantep, Adana, Konya ve Kayseri’de de performans sergileyecek. Mert Demir’in özgün tarzı ve sahne enerjisi, konser biletlerinin hızla tükenmesine neden oldu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder