Pop Bizde - Kaan ÖlkerOrtak acı

HABERİ PAYLAŞ

Semiramis Pekkan, 54 yıl sonra ilk kez yeni bir şarkı söyledi. ‘Unutamadım’ adlı yeni şarkısını 5 yaşında kaybettiği oğlu Emir’e ithaf etti. Duyumlarıma göre; Semiramis Hanım, ablası Ajda Pekkan’a şarkıyı dinlettiğinde duygusal bir an yaşanmış. Ajda Pekkan “Emir benim de oğlumdu” diyerek bu şarkıda yer almak istemiş. Ajda Hanım’ın vokalleriyle şarkının ruhu daha da yükselmiş. İki kardeşin birbirine destek veriyor olması şahane!

SEZEN HASSASİYETİ

Aşkın Nur Yengi, yıllar sonra sözü ve müziği Sezen Aksu’ya ait bir şarkıyla dönmeye hazırlanıyor. İsmini ilk kez benim açıkladığım ‘Acının Seyir Defteri’ şarkısı için ciddi titizleniyormuş. Fotoğraf ve klip çekimi için haftalardır toplantılar yapan Yengi, tüm ekibi harıl harıl çalıştırıyormuş. Bu esnada yaklaşık 10 kilo veren Yengi, klip ve fotoğraf çekimlerinde de fit görünmek istiyormuş.

Haberin Devamı

KİM O KADIN POPÇU?

Murat Boz, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda 2025 yılında bir kadın yıldızla düet yapacağını açıkladı. Ser verip sır vermeyen Boz’un kimle düet yapacağı sosyal medyada merak konusu oldu. Geçtiğimiz yıllarda Gülşen’le düet yapan Murat Boz’un hayranları en çok Hadise ile düet yapmasını istiyor. Aylar önce İrem Derici ve Murat Boz’un şarkı arayışında olduğu, düet yapacakları konuşuluyordu. Kafamda deli sorular!

YENİ ŞARKI GELİYOR

‘Nihayet’ dedirten bir haberi sizlerle paylaşmak istiyorum. Edis, uzun süredir stüdyoya kapanmış vaziyetteydi. Hayranları yeni şarkılarını dinlemek için sabırsızlanıyordu. Tarih belli oldu. 27 Eylül’de yeni şarkısı ‘Azar Azar’ı dinleyicilerle buluşturacak. Bayhan Prodüksiyon ev sahipliğinde gerçekleşen Harbiye Açık Hava konserinde ilk kez söyledi. Seyircilerin reaksiyonu çok iyiydi. Bu enerjinin streamlere (dinlenme sayıları) de yansıyacağını düşünüyorum.

HERKESİ ŞAŞIRTACAK

Sibel Can, ünlü bir dijital derginin kapak yıldızı olmayı kabul etmiş. Normalin dışında bir çizgisi olan bu derginin, farklı ve iddialı çekimleriyle dikkat çeken bir yayın serisi var. Sibel Can’ı bu zamana kadar görmediğimiz şekilde göreceğimize eminim. Açıkçası merak ediyorum, nasıl bir Sibel Can’la karşı karşıya kalacağız acaba?

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder