Pop Bizde - Kaan ÖlkerŞampiyon oldu

HABERİ PAYLAŞ

Hande Yener, Telifmetre’den alınan verilere göre radyo ve TV’lerde şarkıları en çok yayınlanan kadın sanatçı olarak zirveye yerleşti. Aylardır viral şarkılarıyla zirve hakimiyetini sürdüren Yener, bir kez daha şampiyon oldu.

EYLÜLDE GELİYOR

Aşkın Nur Yengi, sözü ve müziği Sezen Aksu’ya ait slow bir şarkıyla sonbaharı karşılayacak. Şarkının ismini ilk kez açıklıyorum: ‘Acının Seyir Defteri’

SON DAKİKA GOLÜ

Simge, Yıldız Tilbe, Ersay Üner gibi isimlerin şarkılarının yer aldığı, müzik kariyerinin ikinci albümü için kolları sıvadı. Albüme son dakika Mabel Matiz de söz ve müziğine imza attığı bir şarkıyla dahil oldu.

Haberin Devamı

SOLO SALMAN

KÖFN grubu dağıldıktan sonra ‘Tekrar bir araya gelirler mi’ ‘Barışırlar mı’ diye beklenirken, böyle bir durumun mümkün olmayacağı ortaya çıktı. Salman Tin, kendi sözlerini yazıp bestelerini yaptığı şarkılar için stüdyoya girdi. Ara vermeden üst üste bunları yayınlayacak.

Singapur’dan Türkiye’ye

Hintli bir anne ve Erzincanlı bir babanın ilk çocuğu olarak 1999 yılında Singapur’da dünyaya gelen Zei, 2007 yılında ailesi ile Türkiye'ye yerleşmiş. Aldığı keman ve piyano kurslarıyla müziğe daha fazla bağlanmış. Küçük yaşta ilk bestelerini yapıp sözlerini yazmaya başlamış. 2021’de de ‘A.R.A.’ şarkısıyla profesyonel kariyerine start vermiş. Zei geçen mayısta ‘Mani’ isimli 4 şarkılık bir EP yayınladı. Şimdi de ‘Lucifer’ adlı teklisiyle karşımızda. Şarkının söz ve müziği kendisine ait.

KENDİ YAZDI

ABD’nin meşhur müzik okulu Berklee College of Music'te tam burslu eğitim gören multienstrümantalist Den Ze, Majnoon’la birlikte çıkardığı, söz ve bestesi kendisine ait olan teklisi ‘Neylerim’ ile dijital platformlarda milyonlarca dinlenmeyle büyük beğeni toplamıştı. Ödüllü müzisyen Den Ze kendi yazıp bestelediği ‘Çok Uzak’ı yayınladı. Kendisine neyde Sercan Peşan, gitarda Erkan Zeki Ar, perküsyonda Yunus Yasin eşlik ediyor.

TEKNO GÖSTERİ

Sahne ve ışık gösterileriyle tanınan Ukraynalı elektronik müzik ikilisi Artbat, 20 Eylül akşamı geliyor. Tekno müziğin yüksek temposunu ruhumuza aşılayan, günümüz elektronik müziğine farklı bir soluk getiren Artur ve Batish yani Artbat global sahnelerin vazgeçilmez gruplarından. Unutulmayacak bir deneyime hazır olun.

Haberin Devamı

ÖZGÜRLÜĞÜN BAHÇESİ

Park Orman’da tekrar etkinlikler yapılmaya başladı ya, bu beni çok mutlu ediyor. Ne festivaller gördük biz burada. Yeni adıyla 14-15 Eylül’de iki gün sürecek festivale ev sahipliği yapacak. Hem şehrin içinde hem doğanın kalbinde, iki farklı sahnede 28 sanatçının muhteşem performanslarıyla dans edip enerjimizi zirveye taşıyacağız. Ayrıca çeşitli workshoplar ve spiritüel etkinliklerle ruhumuzu besleyeceğiz. Kapsayıcı bir festival hedefleyen Monkey Project, etkinliğin sloganını 'Özgürlüğün Bahçesi' ve 'Ruhunu Özgür Bırak' olarak belirlemiş. Hem şahane aktiviteler var hem de alanında çok ünlü birçok DJ ve performans sanatçısı festivalde sahne alıyor. Müzik, sanat, gastronomi, hareket ve sanat atölyeleriyle dolu heyecan verici iki günlük bir yolculuk.

HOLLYWOOD’A AÇILACAK

Bodrum’dan dün döndüm. Çok kalabalık olmasa da kalburüstü mekanlar, İstanbul’un tanınmış simalarıyla doluydu. Bunlardan birinde iş insanı Birol Taşkara’ya rastladım. Hemen önceki hafta Sharon Stone’un ödül aldığı gecede Hollywood yıldızıyla ne konuştuklarını sordum. Zira el sıkıştıktan sonra bir süre sohbet etmişlerdi. İşi kozmetik distribütörlüğü olan Taşkara dünyaca ünlü markası ile anlaşma imzaladıklarını ve ürünlerini Türkiye’ye getireceklerini söyledi. Bununla da kalmayıp Sharon Stone ile iş birliği anlaşması yapmak istediklerini öğrendim. Zaten o kısa görüşmede yurtdışında buluşup iş konuşmak için sözleşmişler.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder