Pop Bizde - Kaan ÖlkerTimes Meydanı’ndaTimes Meydanı’nda

HABERİ PAYLAŞ

Times Meydanı’ndaTimes Meydanı’nda

Tuğba Yurt, son şarkısı ‘Yolun Sonu’ ile New York Times Meydanı’ndaki dev ekranda çıkan Spotify reklamında yer aldı. 

Times Meydanı’ndaTimes Meydanı’nda

Popçu, güçlü kadın yıldızların yer aldığı Equal Türkiye listesinin kapak yıldızı oldu.

Times Meydanı’ndaTimes Meydanı’nda

KÖFN KRİZİ

İlk kez benim duyurduğum ‘KÖFN grubu dağıldı’ haberinin üzerine sular durulmuyor. Grup üyelerinden Bilge Kağan Etil’in yurtdışına taşınacağı, Salman Tin’in ise solo kariyerine devam edeceği konuşuluyor. Bilge Kağan Etil’in kendi imzasını taşıyan şarkıları Salman Tin’in konserlerinde söylemesine izin verip vermeyeceği merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Times Meydanı’ndaTimes Meydanı’nda


SIFIR KM ŞARKI

Semiramis Pekkan, 50 yıl sonra müziğe dönmüştü. Pekkan tekrar start verdiği kariyerinde bu kez sıfır km, yeni bir şarkı seslendirecek. Sonbahar aylarında çıkması beklenen slow şarkı için stüdyoda ekibiyle birlikte çalışmaya devam ediyor.

ALBÜM GELİYOR

Simge, kariyerinin ikinci albümü için stüdyoya girme kararı aldı. Elinde 20 şarkı olan Simge, yeni yıla yeni albümüyle girmeye hazırlanıyor.

Times Meydanı’ndaTimes Meydanı’nda

Murda atlamak isterken düştü.


PAZARA KADAR DEĞİL

Rap’çi Murda 30 Haziran’da Hollanda’daki bir festivalde sahneye çıktı. Seyirciyle yakınlaşmak isteyen şarkıcı sahneden atladı! Ancak platform tahmininden yüksekti ve tabiri caizse yere çakıldı. Murda’dan sonra sahne sırası Mustafa Sandal’a geldi. Sandal, Murda’nın düştüğü yere bakınca seyirci “Atla” diye tezahüratta bulundu. Sandal “Oldu canım. Tüm yaz sürecek 30 konserlik turneyi yok edelim bir anda. Murda sizin enerjinize kendini kaptırmış olabilir. Ama buradan niye atlamak istersin? İlginç. Anladım ben, o şu anda vites olarak ‘pazara kadar’da değil, ‘mezara kadar’da” dedi. Ardından ‘Pazara Kadar’ şarkısına başladı.

NEW YORK’TA ÇEKTİ

Çağdaş popun temsilcilerinden Emrah Çalapkulu, yeni teklisi ‘Geçen Sene Bu Zamanlar’a New York’ta çektiği video klibiyle dinleyicilerinin karşısında! Şarkının söz ve müziği bir çok hit şarkının mimarı Murat Güneş’e ait. Düzenleme ise usta aranjör Mehmethan Dişbudak tarafından yapıldı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder