Pop Bizde - Kaan ÖlkerYıllar sonra yeniden
HABERİ PAYLAŞ

Yıllar sonra yeniden

İrem Derici, 9 yıl sonra yeniden ünlü prodüktör Emrah Karaduman’la bir araya geldi. Sözlerini Günay Çoban’ın yazdığı yeni şarkıyı eylül ayında ‘featuring’ olarak dinleyicilerle buluşturacaklar.

Marakeş’te klip

Yaptığı şarkılarla dinlenme rekorları kıran Semicenk, yeni projesi için hazırlıklarını tamamladı. Ağustos ayında mini bir albüm ile dinleyicilerini karşılayacak olan Semicenk, klip çekimini Marakeş’te gerçekleştirdi.

PARİS’E UÇTU

Sibel Can, yakında yayınlayacağı albümün fotoğraf çekimlerini Paris’te yapma kararı aldı. Ekibiyle beraber Paris’e uçan Can, Aytekin Yalçın’a poz verecek.

Haberin Devamı

FARK ATTI

“Bu yaz pop dünyasından hit çıkmıyor” yorumlarının üzerine büyük hit Simge’den geldi. Yeni yayınladığı ‘Önümüz Yaz’ şarkısı, kısa sürede tüm pop şarkılarını geride bıraktı. Dijital platformlarda adım adım zirveye ilerliyor.

DEV KADRO

2023’te farklı müzik türlerini farklı şehirlerde ve farklı sahnelerde katılımcılarla buluşturan +1 Sunar: Keepers Fest, bu kez dev kadrosuyla Parkorman’da! 21 Eylül’de gerçekleşecek festivalin konukları, Mert Demir, Güneş, Emre Fel ve Soft Analog. Biletler sadece Bubilet’te!

NE İŞİN VAR?

‘Cesaretin Var Mı’ adlı efsane şarkı ile 90’larda hayatımıza giren Gülay yaşadığı sağlık sorunlarını atlattı ve üretime devam ediyor. Gülay 10 şarkıdan oluşan ve her ay bir teklisinin yayınlanacağı ‘Beyaz Şarkılar’ adlı yeni albümünün ilk video klibiyle karşımızda: ‘Ne İşin Var’. Sözmüzik Murat Uçmaz’a düzenleme ise Hamit Ündaş’a ait.

PLACEBO GELİYOR

Asmalımescit’in alternatif seslere yer vermesiyle tanınan mekânı Blind’ın her yıl düzenlediği Blind Festival, bu yıl da heyecan verici bir line up ile müzikseverleri 4 Ağustos 2024 gecesi KüçükÇiftlik Park’ta bir araya getirmeye hazırlanıyor. Line up’ta Placebo, Sivert Hoyem, Big Special ve Onur Özdemir var.

YAZA MERHABA

Ece Vahapoğlu Bodrum’da, Kotex markasının yeni ürününü tanıttığı yoga etkinliğine ev sahipliği yaptı. Yaza merhaba konseptiyle düzenlenen etkinlikte konuklar Ece Vahapoğlu ile birlikte yoga yaptı. Katılanlar arasında Hande Kazanova, Ferin Batman, Burcu Şendir, Mehtap Mutluşan Ferah, Ceren Aksan Mumcu gibi isimler vardı.

Haberin Devamı

SÜRDÜRÜLEBİLİR FESTİVAL

Sürdürülebilir, paylaşan ve dönüşen bir festival olma hayaliyle yola çıkan Bergama Tiyatro Festivali, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi’nin paydaşlığında, beşinci kez perde açmaya hazırlanıyor. 9-11 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek festival Bergama’nın tarihi mekanlarında konuklarını ağırlayacak.

KABUL EDİŞİN ŞARKISI

Alança’nın yeni teklisi ‘Aramızda’ tüm dijital platformlarda yayında. Şarkı zarar gördüğün bir ilişkide tüm sancısıyla ikinci plana atılmış olmayı kabul edişi anlatıyor. Anıl Ulusoy’un prodüktörlüğünü üstlendiği ‘Aramızda’nın söz ve müziği Alança’ya ait.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder