Uğur Alkapar Analizi bırakın
HABERİ PAYLAŞ

Analizi bırakın

Şevval Sam Bodrum’da sınıf farkı olmadığı iddiasının arkasında durmuş, “Aman boş verin artık bu konuyu” deyip kapatmak varken ısrarcı olmuş. Ünlülerin sorunu gördükleri sınırlı bir çevreyi tüm Türkiye sanmaları. Şevval Hanım’ın gördüğü kadarıyla mutlaka Bodrum tarif ettiği gibidir. Ama lüks bir plaja yüzlerce euro verip girenlerle, halk plajına kendi şemsiyesiyle gidenler arasında nasıl sosyal sınıf farkı olmaz? Bir de plaja bile gidemeyip yazın sıcağında Bodrum’da çalışanlar var.

Analizi bırakın

Şevval Sam

Bodrum sadece Türkbükü ve Yalıkavak’tan ibaret değil ki. Şimdi bu yaştaki bir insana oturup Türkiye gerçeklerini mi anlatacağız? Gülse Birsel de çoğunluğu yoksul bir geçmişten gelen rap’çilerin çektiği acılarla alay etmişti ve ciddiye almamıştı. İşin komiği söyledikleri yanlış şeyleri eleştirdiğimizde biz kötü kalpli falan oluyoruz! Kendi semtinden çıkmayan ünlüler lütfen artık sosyolojik analiz yapmayı bıraksın. Hem kalp kırıyorlar hem de kendileriyle ilgili algılarımızı olumsuz yönde etkiliyorlar.

Haberin Devamı

BODRUM’DA SAHNEDE

Ercan Saatçi bir müzik adamı olarak Türkiye’de alanındaki en iyi isimlerden biridir. Bu ustalığını sahne performanslarına taşıması ise bence müzik severler için büyük bir nimet. Son dönemde İzel Çelik Ercan’ın tekrar popüler olması Ercan Saatçi’nin sahnelerine olan talebi de arttırdı. Bodrum’da olanlar çok şanslı çünkü Ercan Saatçi yarın Yalıkavak’ta konser verecek. Aynı sahnede sonraki günlerde Gökhan Tepe, Cenk Eren ve Fettah Can’ı izlemek mümkün.

Analizi bırakın

Furkan Palalı

İTALYA’YI FETHETTİ

Ekranların başarılı jönlerinden Furkan Palalı’nın bizde iki yıl önce biten ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisi İtalya’da çok popüler. İtalyan dizilerinden daha çok izlenen bu yapım Furkan Palalı’yı da bir anda bu ülkede şöhretli bir isim yaptı. Furkan Palalı geçtiğimiz günlerde İtalya Benevento’da bu yıl 8’incisi düzenlenen Sinema ve Televizyon Festivali’nde ‘En İyi Uluslararası Erkek Oyuncu Ödülü’nü aldı. Görüntülere bakılırsa İtalyanların kalbini çalan tek Türk Can Yaman değil. Furkan Palalı’nın da çok büyük bir hayran kitlesi var!

Haberin Devamı

Analizi bırakın

Ekin Alkan

DANSA DAVET

Daha önce yayımladığı şarkılarıyla büyük beğeni toplayan, sahne enerjisiyle dikkatleri üzerine çeken Ankaralı besteci, müzisyen Ekin Alkan yeni şarkısı ‘Dans Etmem Lazım’ı dinleyicileriyle buluşturdu. Geçtiğimiz ay 21. Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri Töreni’nde Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı ödülünü alan Alkan, house müzik ritimleri barındıran yeni şarkısıyla herkesi özgürce dans etmeye davet ediyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder