Uğur AlkaparCici anne desteği
HABERİ PAYLAŞ

Cici anne desteği

Mustafa Sandal’ın 15 yaşındaki büyük oğlu Yaman babasının izinden gidiyor. Daha önce ‘Seni Beklemekle’ adında bir şarkı çıkaran Yaman Sandal, rap tarzında müzik yapıyor. Küçük Sandal şimdi de ‘Yaklaş Yanıma’ adlı bir single çıkarıyor. Yaman, Emin adlı arkadaşıyla düet yaptığı şarkının tanıtımlarını Instagram’da paylaşınca önce annesinin destek mesajları dikkat çekti. Arkasından cici annesi Melisa Sandal da Yaman’ın paylaşımının altına kalp ve ateş emojileri döşedi. Demek ki Mustafa Sandal’ın yeni eşiyle oğlunun arası da iyi. Yaman bakalım babası kadar başarılı olabilecek mi?

Haberin Devamı

DAHA ÇOK GEL

Meryem Uzerli bir dijital platform dizisinde 18 yaşında bir gençle aşk yaşayan 30’larında bir kadını oynuyor. Uzerli’nin güzelliği Urla’da yapılan çekimlerin doğallığıyla bir araya gelince bakmaya doyamayacağınız görüntüler ortaya çıkmış. Cesur sahnelerde hiç kapris yapmadan oynayan Uzerli rolünün hakkını çok iyi vermiş. Bir yandan sosyal medyada röportajlar veren Meryem Uzerli’nin bu kayıtlarda ne kadar esprili ve zeki olduğunu da görmek mümkün. ‘Narsist sevgili mi, özgüvensiz sevgili mi?’ sorusuna “Narsistin terapisi uzun sürer” deyip “Özgüvensiz” cevabını vermesi bence efsane. Buralara daha çok gel Meryem!

BAYRAMDA AFRO

Afro House ve Afro Latin olarak bilinen eğlenceli elektronik müzik tarzının dünyadaki en önemli temsilcilerinden Aaron Sevilla bayramda Bodrum’a geliyor. Meksikalı DJ ve prodüktör, Yalıkavak’ta ‘Burning Man’ havası estirecek. Sevilla son 3 yıldır kendi alanındaki müzik listelerinin zirvesinde yer alırken, kalabalıkları coşturan enerji dolu performanslarıyla biliniyor. Tatilde Bodrum’daysanız 20 Haziran’da Aaron Sevilla’yı kaçırmayın!

GENÇ BULUŞMALAR

Taksim metrosunun girişindeki kamusal sergi alanı Taksim Sanat, ‘Genç Buluşmalar’ sergisine ev sahipliği yapıyor. Yarın ziyarete açılacak sergide Şırnak’tan Tekirdağ’a Türkiye’nin dört bir yanındaki 20 üniversitenin güzel sanatlar fakültesinde okuyan öğrencilerin eserleri yer alıyor. Resim, heykel, seramik, fotoğraf, dokuma gibi farklı malzeme ve disiplinlerden oluşan 80’i aşkın eser bu sergide bir araya geliyor. 21 Temmuz’a kadar görebilirsiniz.

Haberin Devamı

5 YIL SONRA

Fatoş Kumru, 2019 yılında ‘Başımın Belası Gönlüm’ adlı ilk teklisini yayınlamıştı. O dönemden beri sahne çalışmalarına devam eden Kumru 5 yıl aradan sonra yeni şarkısı ‘Kalbim Affeder’i 21 Haziran’da dinleyici ile buluşturacak. Şarkının söz müziği Fatoş Kumru’ya düzenlemesi ise Anıl Umut Özlü’ye ait.

KÜBA ESİNTİSİ

Küba’nın müzik dünyasına armağanı, efsanevi Buena Vista Social Club’ın grup üyeleri 8 sene aradan sonra Buena Vista All Stars adıyla bir araya geldi. Grup 21 Haziran’da Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda konser verecek. Buena Vista All Stars’ın müzik repertuarında Buena Vista Social Club’in albümünde yer alan en popüler parçalar yer alıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder