Uğur Alkapar'İstanbul'a tekrar geleceğim'

HABERİ PAYLAŞ

'İstanbul'a tekrar geleceğim'

Geçen çarşamba dünyaca ünlü Porto Rikolu yıldız Ricky Martin, Antalya Belek’te konser verdi. Geçen yıl bu sahnede Chrstina Aguilera’yı izlemiştik. O da iyiydi ama Ricky bir başkaydı. 7 kişilik bir dans grubu ve 9 kişilik orkestrasıyla sahneye çıkan Ricky’nin enerjisi müthişti.

İstanbula tekrar geleceğim

‘Maria’, ‘She Bangs’, ‘Livin’ La Vida Loca’ gibi hitleriyle dans etmek çok keyifliydi. 52 yaşındaki Ricky hâlâ 26 yıl önce onu ilk tanıdığımız günlerdeki kadar enerjikti. Konser öncesi sohbet etme imkânı bulduğum Ricky Martin’in 4 çocuğu var. 2 kız 2 erkek. Antalya’ya sadece kızlarını getirmişti.

Haberin Devamı

İstanbula tekrar geleceğim

Ricky Martin ve dansçıları.

İstanbul’a en son sekiz yıl önce gelen Ricky’ye onu tekrar görmek istediğimizi söyledim. Dedi ki “Ben de İstanbul’u özledim. Er ya da geç mutlaka tekrar İstanbul’a geleceğim”.

 İstanbula tekrar geleceğim

İrem Derici - Simge - Derya Uluğ - Ece Seçkin

DÖRT YAPRAKLI YENİ YONCA

Dört yapraklı yonca tabiri dönemin sinema yıldızları Fatma Girik, Türkan Şoray, Filiz Akın ve Hülya Koçyiğit için kullanılmıştı. Bu konu zaman zaman müzik dünyası için de tartışıldı. İçinde Sezen Aksu ve Ajda Pekkan’ın, daha sonra Hande Yener ve Gülşen’in olduğu gruplar gündeme geldi. Yani her nesil kendi dört yapraklı yoncasının peşine düşmüştü. Bence artık müzikte yeni nesil yoncayı tartışmamızın zamanı geldi. Kriterler şu: Popüler ve üretken olmalı, iyi şarkılar yapmalı, kişiliğiyle ön plana çıkmalı ve kitleleri peşinden sürüklemeli. Bu özelliklere sahip ve son 10 yılda kariyeri yükselmiş, yeni nesil 4 pop yıldızını buldum. İlki İrem Derici. Artık bir fenomene dönüşmüş durumda. İkincisi Simge. Her şarkısı bir hit, her konseri kapalı gişe. Bu ikisi banko. Bence diğer ikisi Derya Uluğ ve Ece Seçkin. Genç, güzel ve yetenekliler. Büyük bir hayran kitlesine de sahipler. Bence bu dört isim dört yapraklı yoncaya çok yakışır.

 İstanbula tekrar geleceğim

AJDA EFES’TE

Ajda Pekkan 29 Eylül gecesi Efes Antik Tiyatro’nun büyüleyici ortamında seyirciyle buluşacak. Söylediği şarkılar, imza attığı projeler, sahne kostümleri ve konserlerindeki olağanüstü performansıyla hep adından söz ettiren Süperstar bu kez çok özel bir mekânda sahne alıyor.

Haberin Devamı

İstanbula tekrar geleceğim

İÇİNDEKİ ŞEYTANLARLA SAVAŞIYOR

Ülkemizde çok sevilen Oscar and the Wolf’un yeni single’ı ‘Oh Boy’ grubun bugüne kadarki en ağır şarkısı. Kişinin kendisiyle verdiği iç savaşları anlatan şarkı için projenin kurucusu Max Colombie “Bu şarkı, içimdeki şeytanlarla olan savaşımın ve karanlıktan çıkış yolu bulma mücadelemin ham bir tasviri” diyor. Haziran ayında İstanbul’da konser veren Max hayranlarına “Binlerce sevgi ve kabul mesajı aldım. Beni karanlıktan geri çektiniz. Bu şarkı sizin için” diye seslendi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder