Uğur AlkaparZaten büyütmüyoruz

HABERİ PAYLAŞ

Zaten büyütmüyoruz

Gülse Birsel yeni bir kitap yazmış ve tanıtmak için Youtube’da tura çıkmış. Katılmadığı program kalmayan Birsel her yerde aynı şeyleri anlatıyor. Arada sunucunun sorusuna göre yeni bir şey duymak mümkün oluyor. Ama her seferinde o üstten bakan ve kendisi dışındaki herkesi küçümseyen tavrı iliklerinize kadar hissediyorsunuz. Bu arada kitabın adı da ‘Beni Gözünüzde Büyütmeyin’. Zaten biz büyütmüyoruz da bu mesajı Gülse Birsel’in kendisine vermesi gerekiyor. Biraz da komik olma çabasıyla kurduğu cümleler, anlattığı şeyler gerçekten çok rahatsız edici. Ülkenin gerçeklerinden bu kadar uzak açıklamalarından rap’çiler de paylarına düşeni aldı. Gazapizm kendisine “Bu sığlıkta baktığına emindik zaten” diyerek Gülse Birsel’in hayattaki duruşunu tek bir kelimeyle tanımlayıverdi: Sığ. Zaten biz bu sığlığı ‘Yılbaşı Gecesi’ filminde de görmüş ama eski işlerinin hatırına takılmamaya çalışmıştık. Her zaman sanat eseriyle sanatçının kişiliğini ayırmanın doğru olacağını savundum. O nedenle ‘Avrupa Yakası’ izlemeye devam edip, kimin yazdığını unutmaya çalışacağım sanırım.

Haberin Devamı

Zaten büyütmüyoruz

MÜTHİŞ KADRO

Türkiye’nin en sevilen sanatçılarının konserleri, unutulmayacak sahne performansları ve sürprizlerle dolu deneyim alanları 2-18 Ağustos tarihlerinde Festival Park Yenikapı’da! Müthiş kadro şöyle: Mabel Matiz, Yıldız Tilbe, Duman, Mor ve Ötesi, Sertab Erener, Motive, Pinhani, Fatma Turgut, Kenan Doğulu ve daha birçok isim. Tüm konserlerin biletleri bubilet.com.tr’de satışta.

Zaten büyütmüyoruz

ATÖLYEDEN OYUNLAR

Zorlu PSM’nin, 2021 yılında başlattığı ve 2 dönemdir Mey|Diageo’nun kurumsal desteğiyle devam eden PSM Atölye üçüncü dönem mezunlarını verdi. Dramatik Yazarlık, Tiyatro Yönetmenliği ve Tiyatro Yapımcılığı olmak üzere 3 ayrı programda düzenlenen PSM Atölye, 19 öğrencinin 8 ve 9 Haziran tarihlerinde Zorlu PSM %100 Studio’da seyirci karşısına çıktıkları 4 özgün oyunla bu yılı tamamladı. Oyunlar şöyle: ‘Yüzyılın Oyunu’, ‘Kuzguncuk Sular Altında’, ‘Artık Hiç Geçmeyecek’ ve ‘Kısık Ateşte Düdüklü Tencere’.

Zaten büyütmüyoruz

EFKÂRLI POP

Yaşadığı Londra’da tüm eğitimini oyunculuk üzerine alan ve müzik yeteneğini her zaman sinema ile birleştirmek isteyen Melis Aydın, kendi şarkılarını görücüye çıkarıyor. Söz yazarı ve besteci yönüyle dikkat çeken genç müzisyen, 9 şarkıdan oluşan ikinci stüdyo albümünün kayıtlarını tamamladı. Yaz ortasında yayınlanacak olan albümden ‘Günler Yalnız’, ‘Üzüldüm’ ve ‘Yok Çarem’ dinleyiciyle buluştu. 4. tekli ‘Efkarım Var’ da geçen hafta çıktı. Artık ‘besk pop’ diye adlandırılan tarzın yeni temsilcilerinden Melis Aydın ‘Efkarım Var’ ile karşımızda.

Haberin Devamı

Zaten büyütmüyoruz

GİTAR SİHİRBAZI

Dünyanın önde gelen gitaristlerinden İsveçli Yngwie Malmsteen, 6 Temmuz 2024 gecesi, en iyi hitlerinden oluşan bir setlist ile, 20 yıl aradan sonra Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda sahne almak üzere Epifoni organizasyonuyla ülkemize geliyor. TIME dergisinin seçtiği ‘Tüm Zamanların En İyi 10 Elektrik Gitaristi’ arasında yer alan, inanılmaz stili, yaratıcı kişiliği ve besteleri ile rock tarihine adını altın harflerle yazdıran Malmsteen, günümüz müzik dünyasına birçok yenilik getirdi. Gitar sihirbazı Malmsteen’in çok konuşulacak şovunu kaçırmayın.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder