Magazin Zeyd'e attığı tokatla ünlenen Berna Keklikler kimdir? (Survivor 2017)

Zeyd'e attığı tokatla ünlenen Berna Keklikler kimdir? (Survivor 2017)

Paylaş
Zeyd'e attığı tokatla ünlenen Berna Keklikler kimdir? (Survivor 2017)

Berna Keklikler, Survivor gönüllüler takımında yer alıyor. Survivor yarışmalarında gösterdiği azim, hırs ve kararlılıkla dikkatleri üzerine çeken Berna Keklikler zaman zaman döktüğü gözyaşları ile de ön plana çıkıyor. Peki Berna Keklikler kimdir?

Survivor'a Erdi Ünver gibi Berna Keklikler de Göz6 yarışmasından geldi. Göz6 yarışmasında Erdi erkekler, Berna ise kızlar evinin birincisi oldu.

Berna Keklikler Göz6 evinde sevgili yapan tek isimdi. Erkekler takımından Zeyd ile kameralar önünde aşk yaşamış bu sayede de dikkatleri üzerine çekip bir hayran kitlesi edinmişti. Göz6 yarışması finali doğru giderken de Berna Keklikler sevgilisine attığı tokatla olay olmuştu. İşte Berna Keklikler'in Göz6 evinde tokatlayarak terkettiği sevgilisi;



Survivor Berna Keklikler gönüllüler takımı için ter döküyor. Almanya doğumlu olan Berna Keklikler, yarışmalarda gösterdiği performansın yanı sıra hırsı ile de dikkat çekiyor. Berna ile Sabriye ikilisinin son zamanlardaki kavgaları ise Survivor'da şu sıralar çok konuşuluyor. Her yarışmada birbirlerine laf atıyorlar. Berna, Survivor'da 4 ay boyunca eleme potasına girip adada kalan tek isim.

Potaya giren Ogeday için Berna şu sözleri söylemişti; "Ogeday'ın potaya girdiği için psikolojisi bozulmuş, ben 4 aydır potadayım. O zaman sen burada yarışmayı haketmiyorsun, gideceksin."


BERNA KEKLİKLER KİMDİR?


Göz6 evinin dikkat çeken kızlarından olan Berna Keklikler Almanya doğumlu. Gurbetçi bir ailenin kızı olan Berna Keklikler Almanya'da güzellik yarışmasında derece almış bir isim. Türkiye'ye geldiğinde de güzelliği ile para kazanan Berna Keklikler, kardeşi ile birlikte modellik yapıyor.



27 yaşında olan Berna Keklikler, ailesi Almanya'da yaşadığı için burada kızkardeşi ile birlikte kalıyor. Ekonomi eğitimi alan Berna Keklikler, Almanya'da Miss Turkuaz Germany yarışmasında dereceye girmiş. 1.70 boyunda olan Berna Keklikler 50 kilo ağırlığında.


Berna Keklikler Survivor adasına gitmeden önce son paylaşımlarından birini ailesine dair yapmıştı. Instagram hesabından yayınladığı görüntü anne ve babasıyla ilgili oldu.


Haberin Devamı