Magazin Seçkin Piriler: Kaan, boşanmadan Kıvılcım’la ilişki yaşamak istedi

Seçkin Piriler: Kaan, boşanmadan Kıvılcım’la ilişki yaşamak istedi

Paylaş
Seçkin Piriler: Kaan, boşanmadan Kıvılcım’la ilişki yaşamak istedi

Kıvılcım Ural'ın yaptığı zehir zemberek açıklamalardan sonra gözler eski model Seçkin Piriler'e çevrilmişti. Bir çarpıcı açıklama da Seçkin Piriler'den geldi işte detaylar...

Önceki gün Seçkin Piriler'in çocuklarını evden kovduğu iddiaları ortaya atıldı ve bu iddianın üzerine Kıvılcım Ural Instagram hesabından Seçkin Piriler'e şu sözlerle göndermede bulundu:

"Duyduklarıma inanamıyorum. Biz insanoğluna neler oldu... Ebeveynlerin çocuklarına yaptıkları şiddet haberlerini aldıkça deliriyorum, çocuklarını maddi manevi kullanmak için onları istismar etmelerine şu genç yaşımda ben katlanamıyorum. Onları düşünmekten ben uyuyamadım. Sadece doğurmak ile ana olunmuyor. Neden doğum kontrol hapları var hiç düşündünüz mü? Biz gençler neden şapır şapır onlardan yutuyoruz? Mesela bir eğitim yöntemi yok mu 'doğru bir ebeveyn' olmak için? Sen kendini yapamadıysan çocuğun ne günahı var? Herkes gider evlat kalır. Hiç bir çocuk hiç bir ilişkinin garantisi değildir. Hiç bir çocuk sizin hayatınızı kurtarmak için dünyaya gelmez. Çocuklar bu dünyanın geleceği biricik pırlanta taneleridir. Kendi başarısızlığınızın cezasını çocuklarınıza çektiremezsiniz. Ben artık şiştim! Göstermelik sevgi karelerinin ardında yatan karanlık sırları işitmekten bıktım! Bu mesajımı okurlar da utanırlar belki. Evlatlarına sımsıkı sarılırlar. Lütfen elinizi vicdanınıza koyun ve doğru yolu bulun! Doğru yolu kimin gösterdiğinin bir önemi olmasın sizin için..."


Yeşim Salkım Kıvılcım Ural'a ateş püskürdü!


Bu göndermenin ardından Seçkin Piriler Kıvılcım Ural'ı mahkemeye verdi. Kaan Tangöze ile ayrıldığı iddia edilen Kıvılcım Ural da dün Duymayan Kalmasın'ın canlı yayınına bağlanıp, Kaan Tangöze ile hala birlikte olduğunu belirtip şöyle konuştu:

"Biz 2,5 yıldır birlikteyiz. 6 yıllık bir ilişkimiz hiç olmadı. Ben insanları korumak için sustum. Özel hayatımı deşifre etmek istemiyorum. Biz Kaan ile dert ortağıyız. Kaan benim daha 15 yaşındayken hayatıma giren ilk erkek. Ben 16 yaşındayken Kaan ile birlikte oldum. Bu kadın şu an bir sorun yaşıyor. Ne kendimi aklamak istiyorum ne de tartışmak...Kaan'ın otelde kalmasının bizim ilişkimizle bir alakası yok. Kaan çocuklarıyla birlikte olacağı zaman ben o evden gitmek zorundayım. Çocuklar geleceği zaman ben bütün eşyalarımı toparlıyorum. Annelerinin kararlarına saygı duyuyorum. Çocuklar gittikten sonra tekrar birlikte yaşadığımız eve dönüyorum. Seçkin'e attığım mesajların arkasındayım. Kaan çok iyi bir baba ve çok iyi bir insan. Ben yuva yıkan bir kadın değilim. İnsanalara neden bir şeyleri anlatmak zorunda kalıyorum. Hayat her zaman sizin matematiğinizle ilerlemiyor ki... Bunların hiçbirini ben planlamadım. Keşke bu kadar çok tek taraflı düşünmeseydiniz... İşte bu yüzen sustum. 27 yaşındayım. Kendimi ifade edebileceğim durumlar çok kısıtlı. Sizler daha medyatiksiniz. Sizler insanları istediğiniz gibi yönlendirebilme lüksüne sahipsiniz. Biz bu klip çekildiği gün karşı karşıya bile gelmedik. Ayrı zamanlarda çekim karşısına geçtik. Kaan'ın evlendiğini duyduğum andan itibaren onunla bir araya gelmemek için elimden geleni yaptım. Sonra tesadüfen karşılaştık. Ben müzisyenim konserlerine dahi gitmedim. İzmir'den İstanbul'a gelmem gerekiyordu. Hayatımı değiştirmem gerekiyordu. Yaşım küçük olduğu için yapamadım. Kaçtım. Onun hayatından birden bire çıktım. Numaralarımı dahi değiştirdim. Evlendiğini duyunca sevindim.

Ben bilerek kimseyi üzmeye çalışmıyorum. Seçkin'in çocuğunu evden kovduğunu Kaan söyledi. Kendi aralarında bu kavgaları sürekli yaşıyorlar zaten. Ben hep Seçkin ile konuşmak istedim. aynı şey benim başıma gelse karşı tarafla konuşmak isterim. Sürekli beni yargılıyor. Ben Kaan'a sonuna kadar inanıyorum. Kaan ile ilişkimizde sorun yok. Seçkin'in üzülüğp ağladığını duyduğum için canlı yayına çıktım. Ben kimseyi ağlatmak için bir şey yapmadım. Biz Kaan ile ayrı değiliz. Çocuklarıyla birlikte olabilmek için o otelde kaldı. ​Kaan her zaman çocuklarıyla ilgilensin. Seçkin'e mesaj attım: "İnternetten ordan burdan sana benim ağzımdan bir şeyler geliyor. Onlara inandığını da biliyorum. Senin çocuğunla birlikte kurduğun hayattan, Kaan ile birlikte yaptığın bu güzellikten ben rahatsızlık duymuyorum. Eğer duysaydım çok farklı şeyler yaşardık. Lütfen kendine gel" dedim. Kaan yanımda heba oluyor. Ona üzülüyorum. Kaan bu kadar güzel şeyler yaparken bu kadın neden böyle şeyler yapıyor? Ders almasını istedim. 'Ayrılmalarına ben neden oldum' diyemem. Çünkü buna ben sebep olmadım. Kaan çocuklarıyla ne kadar zaman geçiriyorsa o kadar mutlu. Kaan ile mutluyum. Kimseye inat için de beraber değiliz. Bana 'evlenmeyi düşünür müsünüz?' dediler. 'Tabiki düşünürüz neden düşünmeyelim' dedim. Ertesi gün 'evleniyorlar' haberleri çıktı. Hamile kalmaya çalıştığım haberleri belden aşağı vurmak. Çok ayıp. Bunun çabasına düşsem başarılı olurdum. Sağlık problemim yok. Ben bunların peşinde olsam çok farklı olurdu. Elbette bir çocuk sahibi olmak isterim. Ama önceliğimiz bu değil. İlişki evliliğe, çocuğa gider mi bu hiç belli olmaz. Hiçbir şeyin garantisi yok. Aralarında problem çıkmasın diye dengeyi koruyup kolluyorum. Ben o çocuklarla tabii ki görüşmek isterim. Anneleri bunu istemediği için saygı duyuyor ve görüşmüyorum. Seçkin ile çocuğu arasındaki problem bahsedilen kadar küçük değil. Çok kızdım ve Instagram'da o mesajı paylaştım. Çok kızdım bu kadar basit! Kaan ile Bodrum tatilindeyken, Seçkin'in Kaan'a gönderdiği çok erotik bir mesaj vardı. Ben de Seçkin'in o dönem birlikte olduğu çocuğa mesaj attım. Ona dedim ki, "Kız arkadaşın hayatımdaki insana mesaj attı. O mesaj da budur. Lütfen... " bu kadar."


BU AÇIKLAMALAR ÇOK KONUŞULACAK!



Seçkin Piriler bir dönem Mehmet Coşkundeniz ve Yeşim Salkım ile birlikte sunuculuğunu yaptığı Laf Bende Kalmasın programına telefonla bağlanarak eski eşi Kaan Tangöze’yle ilgili çok şaşırtıcı bilgiler paylaştı.

Kıvılcım Ural’ın ‘Kaan’ın evliliği boyunca onunla birlikte olduk’ şeklindeki açıklamaları magazin gündemini sallamaya devam ederken Seçkin Piriler’in Kaan Tangöze’yle ilgili açıklamaları da çok konuşulacak gibi görünüyor.


'SENİNLE YAŞLANMAK İSTİYORUM'



Seçkin Piriler, eski eşine boşanma davası açmaya karar verdiği süreçte eşinin evlerine gelerek kendisine yalvardığını ve Kaan’ın “Bana sadece bir sene ver, çocuklar yokluğumu fark etmeyecek bir sene sonra sana döneceğim. Ben seninle yaşlanmak istiyorum” diyerek ağladığını söyledi.


'KİMSE ANNELİĞİMİ SORGULAYAMAZ!'


Kaan Tangöze’nin evliliğini bitirmeden Kıvılcım Ural’la bir ilişki yaşamak istediğini söyleyen Seçkin Piriler; “Ben böyle bir isteği duyunca çok sinirlendim ve davayı açmakta ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım” dedi. Kıvılcım Ural’ı mahkemeye verdiğini söyleyen Seçkin Piriler, “Kimse çocuklarımla olan ilişkimi bozamaz ve anneliğimi sorgulayamaz” dedi.


Kıvılcım Ural kimdir? Kıvılcım Ural ve Kaan Tangöze ayrıldı mı?


Kıvılcım Ural: 16 yaşındayken Kaan Tangöze ile birlikte oldum (Kıvılcım Ural kimdir?)


Seçkin Piriler oğlunu evden mi kovdu? (Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural ayrıldı mı?)


Haberin Devamı