Türkiye (Son Dakika) Beykoz'daki ünlü restoranda silahlı saldırı

Beykoz'daki ünlü restoranda silahlı saldırı

Paylaş
Beykoz'daki ünlü restoranda silahlı saldırı

İstanbul Beykoz Anadolu Hisarı'ndaki ünlü bir restoranda silahlı saldırı meydana geldi. Çevreye rastgele ateş açan saldırgan 1 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi yaraladı. Olayla ilgili bir kişi gözaltında. Saldırının yapıldığı sırada mekanda popçu Demet Akalın'ın da olduğu öğrenildi. Saldırgan Hüseyin Mert Saral gözaltına alındı. Öldürülen kişinin Mehmet Ali Büyüksarıoğlu olduğu öğrenildi. Saldırının nedeninin Saral'ın 12 yıl önce babasının öldürülmesine dayandığı iddia ediliyor

İstanbul'da Anadoluhisarı Sabancı Öğretmen Evi'nin hemen yanında bulunan bir restoranda saldırgan Hüseyin S., babasını öldürdüğünü iddia ettiği kişiye kurşun yağdırdı. Olayda saldırıya uğrayan 58 yaşındaki M.A.B hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Saldırgan Hüseyin S. gözaltına alındı.

SALDIRIDAN SONRA SİGARA YAKMIŞ


Öte yandan kanlı saldırıyı gerçekleştiren kişinin şarjöründeki mermi bitince sigara yaktığı ileri sürülüyor.

ZANLI GÖZALTINA ALINDI


Beykoz’da ünlü bir restoranda silahlı saldırıda hayatını kaybeden kişinin kimliği belirlenirken, zanlı ise olay yerinde gözaltına alındı.

Beykoz Anadolu Hisarı’ndaki ünlü bir restoranda yaşanan silah saldırının iki grup arasında yaşanan husumetten dolayı gerçekleştiği öğrenildi. Restorana gelen Hüseyin Mert S.’nin uzun zamandan beri husumeti olduğu Mehmet Ali Büyüksarıoğlu’na silahla ateş açtığı belirlendi. Silahlı saldırı sonucunda vücudunun çeşitli yerlerine 4 kurşun isabet eden Büyüksarıoğlu, ambulansla hastaneye kaldırılırken yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayda cam kırıkları nedeniyle Selcan Faydasıçok ile Begüm Boztaş da hafif şekilde yaralandı. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, burada zanlıyı gözaltına aldı. Zanlı Hüseyin Mert S.’nin olayın ardından restoranda bir masada oturmaya devam ettiği ve silahıyla birlikte gözaltına alındığı kaydedildi.

Zanlının ilk ifadesinde olayı aralarındaki husumet nedeniyle gerçekleştirdiğini söylediği öğrenilirken, polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

SALDIRININ NEDENİ İÇİN FLAŞ İDDİA



Hüseyin Saral 2005 yılında Roma’da bir restoranda öldürülmüştü. Büyüksarıoğlu, o dönem Sedat Şahin’e istihbarat toplamakla suçlanmıştı. Beykoz'daki saldırının bu cinayetle ilgili olduğu iddia ediliyor.


RESTORANDAN AÇIKLAMA


Olayın yaşandığı restorandan yapılan açıklamada şöyle denildi:

Anadolu Hisarı şubemizde iki müşteri arasında gerçekleşen husumet polisin müdahalesi ile sonuçlanmıştır. Big Chefs Anadolu Hisarı şubemizde yaşanan bu üzücü olay diğer misafirlerimize intikal etmemiş olup, hayat Big Chefs’ de güvenli bir şekilde devam etmektedir.

DEMET AKALIN DA MEKANDAYDI


Anadolu Hisarı'nda saldırının gerçekleştiği mekanda ünlü popçu Demet Akalın da vardı. Saldırı şokunu yaşayan Demet Akalın yaşadıklarını "Korkunçtu kargaşada elimi incittim ama çok kişiye kırılan camlar girdi" ifadeleriyle Twitter adresinden paylaştı.

MASANIN ALTINA SAKLANMIŞ!


Posta.com.tr'nin edindiği bilgilere göre Demet Akalın saldırı sırasında hemen bir masanın altına saklanmış. Büyük korku yaşayan Demet Akalın, tıpkı Reina saldırısı gibi bir saldırı olduğunu düşünmüş.



Olay yerinden gelen ilk görüntüler

Haberin Devamı