Magazin Gamze Göktürk'ten Kısmetse Olur'a olaylı dönüş

Gamze Göktürk'ten Kısmetse Olur'a olaylı dönüş

Paylaş
Gamze Göktürk'ten Kısmetse Olur'a olaylı dönüş

Kanal D'nin beğeni ile izlenen izdivaç programı Kısmetse Olur'dan elenen eski gelin adayı Gamze Göktürk, eve geri döndü. Evden olaylı bir şekilde ayrılan ve bir çok adayla sorun yaşayan Gamze, eve gelir gelmez Adnan ve Onur'u hedef aldı

Gamze Göktürk Kısmetse Olur evine geri döndü. Eve döner dönmez geçmişten kalan tüm sorunları gün yüzüne çıkaran Gamze, kendini tanıtmak yerine hesap sormaya başlayınca diğer damat adaylarının da tepkisini çekti.

İşte Gamze Göktürk'ün Adnan ve Onur'la yüzleşme anları...




GAMZE GÖKTÜRK KİMDİR?


Kısmetse Olur evinde sert mizacı ve yaşadığı tartışmalarla dikkat çeken Gamze Göktürk, 1989 yılında doğdu. 1.80 boyuyla dikkat çeken ve aslen Ankaralı olan Gamze, grafik tasarım bölümü mezunu.

Gamze Göktürk Kısmetse Olur evine ilk geldiğinde kendini şu sözlerle ifade etmişti; “Benim evleneceğim erkek kültürlü ve yakışıklı olmalı, renkli gözlü, açık tenli olmalı. Elbette beni elinde tutmayı bilmeli, biraz da maço olmalı. Beni aldatmayı aklından bile geçirmesin yani elime oklavayı aldırmasın.”

Gamze Göktürk, birkaç damat adayını tanımaya çalıştı ancak hiçbiriyle ciddi bir ilişki içerisine girmedi.


Kısmetse Olur'da kim elendi? Aycan Kısmetse Olur'a geri mi dönüyor?

GAMZE GÖKTÜRK DİSKALİFİYE OLMUŞTU


Gamze evde birçok kavganın olmasına neden olmuş adaydı. Sert tavrı ve karşısındakilere verdiği tepkiler ile evde hep bir sorun haline gelen bir adaydı.

Hatırlayacak olursak, Kısmetse Olur’un gözde gelin adaylarından biri olan Hazal Babalık (elendi) ile büyük bir tartışma yaşayıp eline geçen bardağı gelin adaylarının üzerine fırlatmıştı.

Diğer akıllara kazınan bir olay da damat adaylarından Semih Kurtulmuş ile yaşadığı tartışmaydı. Gelinler evine gelen damat adayları ile sohbette bulunan Gamze, Semih’in bir lafına sinirlenip sandalyeyi ayağıyla itip yere atmıştı. Bu nedenle Gamze’yi diskalifiye etme kararı alınmıştı.

Bakalım Gamze Göktürk bu defa neler yapacak?

Haberin Devamı