Magazin Hayat Şarkısı yeni fragmanda büyük sır

Hayat Şarkısı yeni fragmanda büyük sır

Paylaş
Hayat Şarkısı yeni fragmanda büyük sır

Hayat Şarkısı dün akşam yayınlanan son bölümüyle yine hafızalara kazındı. Hüseyin'in vurulduğunu öğrenen Cevher ailesi büyük bir telaşa kapıldı! Mahir ise kimliği belirsiz 2 kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Sürpriz dolu gelişmelerin olduğu son bölümün hemen ardından Hayat Şarkısı yeni fragmanı da izleyicileriyle buluştu. İşte, Hayat Şarkısı 44. bölüm fragmanı ve son bölümün kısa bir özeti!

Hayat Şarkısı dün akşam yayınlanan son bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Kanal D ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen gizem ve aşk dolu dizisi Hayat Şarkısı dün akşam 43. bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Son bölümde Hüseyin'in yaşam mücadelesi verirken; Mahir'in kimliği belirsiz kişiler tarafından bıçaklanması şok etkisi yarattı. Olaylı son bölümün hemen ardından Hayat Şarkısı yeni fragmanı da yayınlandı. Önümüzdeki hafta yayınlanacak olan Hayat Şarkısı 44. bölüm için yayınlanan fragmanda; Cem’in mezarı açılıyor; acı gerçekle yüzleşiliyor! Cem’in ölmediği anlaşılıyor, herkes kendisini tehlikenin içinde hissediyor! İşte, yeni fragmanı ve son bölümü kaçıranlar için kısa bir özet!



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?



Hüseyin’in saldırıya uğramasıyla eşzamanlı olarak Melek’in evine girilmesi üzerine Bayram Cevher, bütün aileyi tekrar bir araya toplayıp çok sıkı korumaya aldı. Babasının zoruyla da olsa Hülya ile tekrar aynı çatı altında bulunma fırsatını iyi değerlendirmeye karar veren Kerim, karısının sevgisini geri kazanma çalışmalarına hız verdi. Ancak bunun pek kolay olmayacağını anlaması uzun sürmedi. Filiz’in şok bir haberle geri dönüşü bir süredir durulmuş gibi gözüken esrarengiz saldırıların yeniden yoğunlaşması ve Cevher ailesinin ardı ardına alacağı kötü haberlerle kökünden sarsılmasıyla sonuçlandı.


Hayat Şarkısı 43. Bölüm Fragmanı



Hayat Şarkısı 42. yeni bölüm fragmanında Cem intikam için geri dönüyor!

Haberin Devamı