Magazin İstanbullu Gelin 45. bölüm (son) izle: Adem'in içine kurt düştü

İstanbullu Gelin 45. bölüm (son) izle: Adem'in içine kurt düştü

Paylaş
İstanbullu Gelin 45. bölüm (son) izle: Adem'in içine kurt düştü

İstanbullu Gelin 45. bölümü dün akşam Star TV ekranlarında seyircisiyle buluştu. İstanbullu Gelin'in son bölümünde her şey rayına tam oturmuştu ki Adem'i zİyaret eden kişi ortalığı karıştırmaya başardı. Bu adamın sözlerine inana Adem'in içine kurt düştü ve arkadan vurulduğunu hissetti. Son bölümü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Star TV'nin cuma akşamlarına damga vuran dizisi İstanbullu Gelin'in 45. bölümü dün akşam ekranlara geldi. İstanbullu Gelin'in son bölümüne Ademin yaşadığı hayal kırıklığı damgasını vurdu. Adem'i ziyeret eden kişi Faruk'a tezgah kurup Adem'i, Faruk'a tekrar düşman etmeyi bir nebze başardı. Adem artık kendisine yapılan iyiliklerin bir kurmaca olduğunu düşünüyor.

İstanbullu Gelin'in son bölümünü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

İSTANBULLU GELİN 45. BÖLÜM

Faruk ve Süreyya, Reyhan ile ilgili yaşadıkları durumu saklı tutmaya karar verse de konakta haberin yankılanması uzun sürmez. Faruk, Adem’e şans vermek için geleneksel aile yemeğine onu da davet eder. Süreyya ve Dilara’nın barıştığından habersiz olan Senem ise yeğenlerini barıştırmak için bir şey planlar. Osman, Faruk ile arasını düzeltirken Burcu’nun ani kararı ile şaşkına döner. Adem yavaş yavaş bir ailesi olduğunu düşünmeye başlamıştır ki hiç beklemediği bir gerçek ile sarsılır.





Haberin Devamı