Magazin Kısmetse Olur 16 Ekim eleme sonucu

Kısmetse Olur 16 Ekim eleme sonucu

Paylaş
Kısmetse Olur 16 Ekim eleme sonucu

Kısmetse Olur yarışmasında dün gece (Kısmetse Olur 16 Ekim) yapılan oylamada elenen gelin adayı ve damat adayı belli oldu

Zaman zaman tansiyonun iyice yükseldiği Kısmetse Olur evinde eleme heyecanı yaşandı.

KISMETSE OLUR 16 EKİM KİM ELENDİ?
Dün gece Kısmetse Olur'da eleme gecesiydi. Kısmetse Olur evine kızının şöhretiyle dahil olan Leyla Keskin için eleme gecesi büyük bir sürprizle sonuçlandı.



Damat adayları eleme kutusundan Leyla Keskin ismini çıkarttı. Gelin adayları ise damatlardan Arif Can'ın adını yazdı.


(Elenen damat adayı Arif Can)

Kısmetse Olur'da bu hafta iki ismin birden elenmesine karar verildi. Böylece Leyla Keskin ile Arif Can Kısmetse Olur'dan elenmiş oldu.

LEYLA KESKİN KİMDİR?


Kısmetse Olur birinci sezonunun flaş ismi Nur Erkoç'un annesi Leyla Keskin yeni gelin adayı olarak yarışmaya dahil olmuştu. Figüran oyunculuk yaparak geçimini sağlayan Leyla Keskin kızının adaylığı sürecinde eve her gelişinde olay çıkarmıştı. Özellikle Semih Kurtulmuş, Leyla Keskin'i görünce 'cin çarpmışa' döndü. Zira geçen sezon Nur ile Semih'in arasını açan da Leyla Keskin olmuştu.

KISMETSE OLUR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?
Kısmetse Olur'da geçen hafta 10 binlira değerindeki çekin sahibi Gökhan Sara oldu ve Gökhan bu sayede Semih'i elenmekten kurtardı Kısmetse Olur'da Esra Yağan elenerek Kısmetse Olur evine veda etti. Eski yarışmacılardan Ayça, Kısmetse Olur evine tekrar gelerek herkesi şaşırtan bir giriş yaptı.


‘Kısmetse olur’ evi davalık oldu



Kısmetse Olur'da aşk üçgeni



Adnan, Didem ve Aykut'u kıskanıyor!

Haberin Devamı