Magazin Kısmetse Olur'da Rabia Gökhan'ın dizlerine kapandı

Kısmetse Olur'da Rabia Gökhan'ın dizlerine kapandı

Paylaş
Kısmetse Olur'da Rabia Gökhan'ın dizlerine kapandı

Kısmetse Olur'un eleme gecesinde bir erkekle samimi görüntüleriyle gündeme gelen Rabia olaydan iki gün sonra Gökhan'dan özür diledi

Kısmetse Olur'un eleme gecesinde gece kulübünde bir erkekle samimi görüntüleri ortaya çıkan Rabia 292. bölümde (dün) Melis'in gelmesiyle artan kıskançlığıyla bugün Gökhan'dan özür diledi.



Bir demet beyaz gül ve boş çerçeve alan Rabia damatlar evine Gökhan'ın yanına gitti ve konuşmak istediğini söyledi ve Gökhan'a:

"Sen bana hep kırmızı gül alıyordun ben de sana beyaz gül almak istedim. Bu çerçeveyi de al inşallah içinde bir gün bizim resmimiz olur" diyerek af diledi ve yazdığı mektubu verdi.



Gökhan mektubu okudu ve Rabia'nın elini tutmak istemesi üzerine elini kaçırdı ve "Çiçekler sende kalsın" istemiyorum dedi.


'BENİM SEVDİĞİM KADIN KİMSENİN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKMEMELİ'


Rabia'nın yanından ayrılıp erkeklerin yanına giden Gökhan "3 gün olmuş daha yeni özür diliyor" diyerek sitem etti. Bunun üzerine Rabia Gökhan'ın önünde diz çökerek af diledi.




Ancak bu hareket Gökhan'ı yumuşatmadı. Olayın ardından Gökhan "Bu hareket beni çok yaraladı, benim sevdiğim kadın ben de dahil kimsenin önünde diz çökmemeli" dedi.


Melis Kısmetse Olur evine geri dönecek mi?



27 Kasım Kısmetse Olur'da kim elendi? (Eleme gecesinde ihanet şüphesi)

Haberin Devamı