Magazin Kısmetse Olur'da Şehmus ve annesinden kahkaha tufanı!

Kısmetse Olur'da Şehmus ve annesinden kahkaha tufanı!

Paylaş
Kısmetse Olur'da Şehmus ve annesinden kahkaha tufanı!

Kısmetse Olur 28 Mart Salı yayınlanan yeni bölümde, Şehmus ve Yağmur motosiklet ile damatlar evine gelerek sürpriz yapıyor ancak Emine Hanım'ı karşılarında buluyorlar!

Kısmetse Olur'da Şehmus ve annesi Emine Hanım'ın atışmaları herkese eğlenceli anlar yaşattı.

Şehmus ve Yağmur ilişkisini bir türlü onaylamayan Emine Hanım, onların motosikletle dışarda gezdiğini öğrenince soluğu damatlar evinde alıyor. Yağmur ise Şehmus'u da alarak motosiklet ile eve giriş yapıyor.

Yağmur'un kendisine nispet yaptığını söyleyen Emine Hanım'ın şok eden sözleri herkesi güldürdü...

Emine Hanım: "Benim oturduğum yere morotla gelip, motorun sesiyle bana nispet yapıyorlar. Görüyor musunuz? Kızım sen bana nispet mi yapıyorsun? Motorla benim otruduğum haneye geliyorsun" diyerek şaşkınlığını dile getirmeye çalıştı. O sırada evdekileri de gülmekten kırdı geçirdi ve en son kendisi de motora bindi.


Melis ve Kemal arasında tansiyon yükseldi!


Öte yandan, Melis, Kemal'in ilgisizliğinden şikayet ediyor.

Kemal'in gelinler evine geldiğinde kendisiyle ilgilenmediği ve kısıtlı zaman olmasına rağmen başka şeylerle vakit geçirdiğini söyleyen Melis sonunda açtı ağzını yumdu gözünü... Damatlar evine gelerek Kemal'den hesap soran Melis bir süre onunla konuşmama kararı aldı. Peki bu soğuk rüzgarlar ikilinin arasını açacak mı?


Haberin Devamı