Magazin Kısmetse Olur kim elendi? 12 Şubat son bölüm özeti ve haftanın finalinde yaşananlar

Kısmetse Olur kim elendi? 12 Şubat son bölüm özeti ve haftanın finalinde yaşananlar

Paylaş
Kısmetse Olur kim elendi? 12 Şubat son bölüm özeti ve haftanın finalinde yaşananlar

Kısmetse Olur kim elendi sorusu haftanın finalinin ekrana geldiği 12 Şubat'taki son bölümde yanıt buldu. İşte Kısmetse Olur haftanın finalinde yaşanan olaylar...

Kısmetse Olur son bölümü ile programın takipçilerini yine ekrana kilitlerken haftanın finalinde elemenin olmaması gelin ve damat adaylarını sevindirdi.


BU HAFTA KISMETSE OLUR'DA KİMSE ELENMEDİ!


Yapılan halk oylaması sonucunda Didem ve Tankut haftanın birincileri seçilirken oy farkıyla birinci olan Didem gelin evini koruma altına alma hakkı kazandı. Ancak kutudan çıkan "Eleme yok" zarfı ile bu hafta elenen hiç kimse olmadı. Bu nedenle, Kısmetse Olur kim elendi sorusunun yanıtı önümüzdeki hafta ekrana gelecek bölümde belli olacak. Yarışmaya yeni katılan adaylar ve bu hafta yaşananlar haberimizde...





ÖNCEKİ BÖLÜMLERDE NELER OLDU?



Kanal D’nin fenomen evlilik programında geçtiğimiz hafta yarışmacılar için oldukça kötü geçti. Önce haftanın finalinde Gamze ile Barış’ın elenmesi ardından da yeni gelin adaylarından olan Merve Kovancı’nın babasının vefat etmesi yarışmacıları oldukça üzdü. Gergin geçen haftada Tuğçe Ergişi’nin Onur hakkında söylediği sözler Aycan’ı çileden çıkarırken gelin adayları arasında oldukça şiddetli bir kavga yaşandı. Kavganın sonucunda ise Aycan diskalifiye edilmek üzere oylandı.

YENİ GELİN ADAYI FARİMA KİMDİR?



Damat adaylarının yanlarına giderek adaylar ile tanışan Farima, hayatına ilişkin bilgileri paylaştı. 1992 İran doğumlu olan gelin adayı psikoloji bölümü mezunu olduğunu ifade etti. Yaklaşık 5 senedir Türkiye’de yaşayan Farima’nın Adnan ile yakın sohbet etmesi ise dikkatlerden kaçmadı.



İlkay Karaoğlan Kısmetse Olur 13 Şubat’ta programa dahil olan yarışmacılar arasında yerini aldı. Elemenin olmadığı haftada gelinler evine Farima adlı İranlı yarışmacı katılırken damat adaylarına dahil olan son isim İlkay Karaoğlan oldu


YENİ DAMAT ADAYI İLKAY KARAOĞLAN KİMDİR?


İlkay Karaoğlan, İstanbul Anadolu yakasında ailesiyle birlikte yaşadığını ifade etti. 25 yaşındaki Karaoğlan, turizm sektörünün içerisinde olduğunu ve şu an herhangi bir işle ilgilenmediğini belirterek yarışmaya katılma kararı aldığını açıkladı.



Gelin adaylarının “Kime geldin?” sorusunu yanıtlayan İlkay Karaoğlan, şu an için kafasında herhangi bir gelin adayının bulunmadığını ifade etti. Hiçbir gelin adayını şahsen tanımadığını ifade eden genç yarışmacı ilerleyen süreçlerde aklında isimlerin belirebileceğini söyledi.

Haberin Devamı