Magazin Kıvırcık Ali hayatını kaybetti

Kıvırcık Ali hayatını kaybetti

Paylaş
Kıvırcık Ali hayatını kaybetti

Kıvırcık Ali adıyla ünlenen türkücü, sabahın erken saatlerinde geçirdiği trafik kazasında can verdi

Kamuoyunun Kıvırcık Ali olarak tanıdığı halk türküsü sanatçısı Ali Özütemiz, bu sabah 05.30 sıralarında geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

KIVIRCIK ALİ'NİN ÇOK SEVİLEN TÜRKÜSÜ>>VİDEO

Beşiktaş'ta bulunan müzik stüdyosunda yeni çıkaracağı kasetin çalışmalarını yaptıktan sonra Büyükçekmece Güzelce'de bulunan evine giderken kendi kullandığı otomobilin takla atması sonucu hayatını kaybeden Özütemiz'in cenazesi Büyükçekmece Devlet Hastenesi morguna kaldırıldı.

Özütemiz'in cenazesinin yarın Avcılar Yeşilkent Cemevi'nde kaldırılacağı öğrenildi.

KIVIRCIK ALİ KİMDİ?

Ali Özütemiz, 11 Ekim 1968’de Tokat’ın Turhal ilçesinin Erenli köyünde dünyaya geldi. Mahzuni Şerif, Abdullah Papur, Ali Kızıltuğ, Ali Ekber Çiçek, Muhlis Akarsu, Rıza Aslandoğan, Arif Sağ, Musa Eroğlu ve Sebahat Akkiraz gibi büyük üstatları dinleyerek büyüyen, zamanın çoğunu bağlama çalarak geçiren Özütemiz, gazino ve düğün salonlarında çalışmaya başladıktan sonra saçlarının uzun ve kıvırcık olmasından dolayı "Kıvırcık Ali" olarak anılmaya başlandı.

"Gül tükendi ben tükendim", "Isırgan otu", "Üçüncü gurbet", "Geriye dönün seneler" ve "Hepimize yeter dünya" adlarıyla 5 albüm çıkaran "Kıvırcık Ali", 2 çocuk babasıydı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer4467","4467","201101","4467-9.jpg");