Magazin Seren Serengil cezaevinden çıktı mı? Ne oldu? son dakika gelişmesi...

Seren Serengil cezaevinden çıktı mı? Ne oldu? son dakika gelişmesi...

Paylaş
Seren Serengil cezaevinden çıktı mı? Ne oldu? son dakika gelişmesi...

Gülben Ergen hakkında konuşmama kararına uymayan Seren Serengil, 3 günlük hapis cezasını çekmek için hapishaneye girdi. Cuma günü sabah saatlerinde cezaevine giren ünlü sunucu şarkıcı Seren Serengil cezaevinden çıktı mı? Cezaevine girer girmez sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştıran Seren Serengil sosyal medyada alay konusu olurken, herkes Seren Serengil'in cezaevinden çıkıp çıkmadığını da merak eder hale geldi. Cezaevinden çıktı bilgisi geldi. İşte magazin gündeminin en çarpıcı olaylarından son dakika bilgileri....

Seren Serengil'in 3 (üç) günlük hapis cezası bugün sona eriyor. Peki Seren Serengil cezaevinden çıktı mı? Ne zaman çıkacak? Alınan son dakika bilgisine göre Serengil cezaevinden çıktı. Serengil ınstagram hesabından ilk açıklamasını yaptı. Cezaevinden çıkar çıkmaz sunuculuğunu yaptığı Duymayan Kalmasın programına giden Serengil, aniden stüdyoyu terk etmesiyle şaşkın bakışları üzerine topladı. Soruları haber sayfamızda cevap buluyor. Magazin gündemini bir hayli meşgul eden olaylardan biri olan Gülben Ergen- Seren Serengil kavgasında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Gülben Ergen hakkında konuşmama kararına uymadığı gerekçesiyle hapis cezasına çarptırılan Seren Serengil cuma günü girdiği hapishaneden bugün ayrılacak. Ünlü sunucunun Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nden çıkma görüntüleri ve o anda yaşananlar posta.com.tr'de yer alacaktır...




SEREN SERENGİL ALAY KONUSU OLDU

Cezaevine girdiği ilk gün avukatları aracılığıyla sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşımı yapan sunucu, sosyal medya kullanıcıları tarafından adeta alay konusu oldu. Kaldığı hapishanenin krokisini paylaştı, takipçilerinin diline düştü. İşte o mesajlar...


“BUZDOLABINA YEMEK KOYSAN ÜÇ GÜNDE BOZULMAZ”

Seren Serengil’in hapisten sürekli bir şey yollamasıyla ilgili olarak sosyal medyada “3 gün değil, 55 yıl ceza almış gibi trip yapıyorsun”, “Buzdolabına yemek koysan 3 günde bozulmaz” gibi paylaşımlar yapıldı.


SEVGİLİSİ YAŞAR İPEK'TEN PAYLAŞIM

3 günlük cezaevinden çıkmasına saatler kala el ele cezaevine girdiği şarkıcı sevgilisi Yaşar İpek'ten de bir mesaj geldi.
Yaşar İpek Seren Serengil ile olan bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak ''Minnoş, son 19 saat.'' notunu düştü.

Seren Serengil, Yaşar İpek’le çekilmiş bir fotoğrafını duygusal cümlelerle paylaşmış ve cezaevine girerken de el ele görüntü vermişti.

Serengil paylaşımında "Herkese teşekkür ettim seni unuttum . erkek olmakla adam olmak o kadar farklı ki bana göre.. yeri ve zamanı mı dersen tam zamanı ...unutmuşum kaç yıldır sahiplenilmeyi kadın olduğumu hatırlamayı dayayacağım bir omuz arkamda duracak bir dağ! bnm için savaşacak bnmle üzülecek bana laf söyletmeyecek adam gibi adama rastlamayalı ne kadar uzun zaman olmuş.. bugün seni benim hakkımda birilerinin tv da atıp tutarken nasıl delirdiğini gördüm kaç gündür içeri girmeyeyim diye kaç avukata gidip eşinle dostunla konuşup benim için bir şeyler yapmak için parçalandığını gördüm sana ne bir kahve yapmışlığım var ne vermiş olduğum bir emek var ..kötü günümde nasıl iyi geldin başım da biri var hissini hissettirmek ne kadar güven verici kuvvetli hissettiren bir şeymiş hatırlattın ... kötü günde ne kadar iyi geldin hoş geldin ???????? @yasaripekofficial" demişti.

Haberin Devamı