Türkiye (Son Dakika) Sevgilisini istemediler diye cinnet getiren adamın cenazesini kimse almadı

Sevgilisini istemediler diye cinnet getiren adamın cenazesini kimse almadı

Paylaş
Sevgilisini istemediler diye cinnet getiren adamın cenazesini kimse almadı

Adana’da 5 yakınını öldürdükten sonra intihar eden Denizhan Suphi Dener’in otopsisi, diğer maktüllerle birlikte tamamlandı. Denizhan Suphi Dener’in cenazesini kimse teslim almadı

Medikal işiyle uğraşan ve annesi ile babasını küçükken kaybeden Denizhan Suphi Dener'le yakınları arasında kız isteme kavgası çıktı.

SİLAHLA VURDU


Denizhan Suphi Dener'in sevgilisini gelin olarak istemedikleri için eski Vali İsmet Metin ile 2 halası ve 2 kuzenini silahla vurarak öldürdü.

EVDE BULUNANLAR KAÇMAYA ÇALIŞMIŞ


Eve gelen polis ekipleri, kapıyı itfaiye yardımı ile açarak içeri girdi. Ekipler evde 6 kişinin cansız bedeni ile karşılaştı. Katil Denizhan Dener’in cesedi holde bulunurken, maktullerden birinin cesedi holde, birinin cesedi mutfakta, birinin cesedi yatak odasında, ikisinin cesedi oturma odasında, birinin cesedi de misafir odasında bulundu. Damat adayı Denizhan Dener’in silahına davrandığında evde bulunanların kaçmaya çalıştığı odalarda öldürüldüğü tespit edildi.



Denizhan Dener'in kendisini Hanım Kaya olarak tanıttığı sevgilisi Zeynep Kaya

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ


Denizhan Dener’in sevgilisi Zeynep Kaya da Hatay’dan olay yerine gelerek acı haberle sinir krizi geçirdi. Zeynep Kaya, Denizhan Dener'in polisten önce kendisini arayarak, '5 kişiyi öldürdüm' dediğini söyledi. Genç kadın yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Olayda kullanılan tek tabancanın, son kurşununu kendine sıkan Denizhan Dener’in elinde olduğu belirlendi.


Denizhan Suphi Dener

CENAZESİNİ KİMSE ALMADI


İsmet Metin, Nurşen Metin, Senem Metin ve Gönül Cengiz ile Suphi Cumhur Cengiz’in cenazelerine Adana Adli Tıp Kurumu’nda otopsi yapıldı ve cenazeleri morgdan teslim alınıp defnedilmek üzere Hatay’a gönderildi. Denizhan Suphi Dener’in cenazesini alan olmadı. Cenazeler, defin işlemleri için Antakya’ya gönderildi. Katilin cenazesi 15 gün içerisinde teslim alınmazsa kimsesizler mezarlığına gömülecek.



Cinnet getiren damat adayı emekli vali ile 5 kişiyi öldürüp intihar etti

Haberin Devamı