Magazin Sunucu Vatan Şaşmaz'a son veda

Sunucu Vatan Şaşmaz'a son veda

Paylaş
Sunucu Vatan Şaşmaz'a son veda

27 Ağustos Pazar gecesi Beşiktaş'taki Conrad Otel'de eski manken Filiz Aker tarafından sırtından vurularak öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz, son yolculuğuna uğurlandı. Şaşmaz'ın cenazesi Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. İşte posta.com.tr'nin dakika dakika aktardığı cenazeden bütün detaylar...

DAKİKA DAKİKA CANLI

14.43:
Vatan Şaşmaz'ın 4 aylık hamile eşi Yasemin Adalı ve annesi mezarlıkta böyle bekledi. Anne ve gelini ayakta güçlükle durabildi. Vatan Şaşmaz Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.








13.13: Cenazeye katılan Pınar Altuğ da çok üzgün olduğunu belirterek “Sözün bittiği yerdeyiz, Vatan çok eski arkadaşımdı. Mankenlik döneminden beri tanıştığım bir dostumdu. Böyle bir şey olduğuna inanamıyorum. Sürekli birbirimize sırlarımızı anlatırdık ama bu yaşadıklarından haberim yoktu” dedi.






Vatan Şaşmaz'ın yakın arkadaşı Saruhan Hünel duygularını böyle dile getirdi:



13:01: Cenaze için yoğun güvenlik önlemleri alındığı görüldü. Cami avlusunda adeta adım atacak yer kalmadı.



12.58: Vatan Şaşmaz’ın eşi, cenazenin camiye getirilmesinin ardından artan kalabalıkla birlikte yakınlarının taziyelerini kabul etmeye başladı. Başsağlığı dileklerini kabul eden Yasemin Adalı zaman zaman yakınlarına sarılarak gözyaşlarına boğuldu.



12:50: Vatan Şaşmaz'ın cenazesi namazın kılınacağı camiye getirildi.



12:27: Sunucu Vatan Şaşmaz'ın 4 aylık hamile eşi Yasemin Adalı, cenaze namazının kılınacağı camiye geldi.



12.18: Caminin arka avlusunda düzenlenecek cenaze töreni için toplanılmaya başlandı. Caminin etrafındaki trafik de yoğunlaştı.

Yasemin Adalı'nın camiye geliş anı:



12.03: Vatan Şaşmaz'ın cenazesi Karacaahmet Gasilhanesi'nden alındı, Güzeltepe Birlik Camisi'ne götürülüyor.

VATAN ŞAŞMAZ'IN ANNESİ İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ



Sunucu Vatan Şaşmaz'ın annesi Safiye Saydam oğlunun cenazesini beklerken güçlükle ayakta durabildi. Cinayet gecesinden sonra anne Safiye Saydam ilk kez görüntülendi. Oğlunun ölüm haberinin annesine sabah 05.00'e kadar verilemediği de ortaya çıkmıştı.



Vatan Şaşmaz'ın yıllarca birlikte program sunduğu Melike Öcalan da cenazeye gelenler arasında.

MELİKE ÖCALAN: BEBEĞİNİ VE EŞİNİ KORUMAK İÇİN...

Vatan Şaşmaz'la birlikte sunuculuk yapan Melike Öcalan, "Doğacak bebeğine Allah uzun ömürler versin. Artık o bize emanet. Hep birlikte büyüteceğiz onu. Vatan bunu hak etmedi. Duygumu anlatacak kelime bulamıyorum. 1 ay önce telefonla konuşmuştuk. Son konuşmasında da çocuk isteğini anlattı. Göremedi... Bir sürü şey konuşuluyor. Bu olaylardan sonra. Eğer evli ve bebek bekleyen bir adam, ortada bir yerde karşısındaki kişiye laf anlatmaya çalışsaydı karşısındaki kim bilir neler yazılırdı. Tabi koruyacak ailesini. Vatan öyle biri zaten. Şu anda bir can gitmiş. Ve bu çok iyi, çalışkan, temiz, efendiliğinden başka hiçbir şeyini görmediğimiz biri. Otel odasında olması bir şey ifade etmiyor. Tabii ki de bir laf anlatacaksa bebeğini ve eşini korumak için ortada bir yerde anlatamazdı” dedi.



OĞLU OLACAKTI

Vatan Şaşmaz'ın eşinin 5 aylık hamile olduğu ve çocuklarının cinsiyetinin erkek olduğunu öldüğü gün öğrendikleri ortaya çıktı.

Vatan Şaşmaz 2015 yılında Yasemin Adalı ile dünyaevine girmişti.

Haberin Devamı