Magazin Survivor 2017 yeni bölüm fragmanında işler karışıyor!

Survivor 2017 yeni bölüm fragmanında işler karışıyor!

Paylaş
Survivor 2017 yeni bölüm fragmanında işler karışıyor!

Survivor 2017'de bu sezon sular durulmuyor. Yarışmanın heyecanı her geçen gün artarken, ünlüler takımındaki restleşme takımı dağıtma noktasına geldi. Gönüllüler adasında ise son ödül oyununda yaşananlar Erdi ve takım arasında gerilime neden oldu. Peki Survivor 2017'nin yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte ada da geçtiğimiz hafta meydana gelen olaylar ve dokunulmazlık oyunu öncesinde yaşananlar


Survivor'ın Cumartesi yani bu akşam yayınlanacak bölümün fragmanında işler karışıyor. Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunları öncesinde yaşanan iki takımda da gergin anların meydana gelmesine sebep oldu.

Erdi son ödül oyununda kızlar tarafından oyuncu değişikliği yapılması istenince çıldırdı. Erdi'nin performansının ardından kızlar kenardan Sadin'in oyuna Erdi'nin yerine dahil olmasını istemiş, Erdi'de oyundan çıkmayarak tartışmaları alevlendirmişti.

Son oynanan Voleybol karşılaşmasında ödülü ünlüler takımı kazanınca pizza ödülünün sahibinin oldular.


ÇILGIN SEDAT ÇILDIRDI


Yayınlanan fragmanda Çılgın Sedat'ın sitemleri dikkat çekti. Çılgın Sedat sitemini şu şekilde ifade etti:
"Şurda 2 hafta olmuş. Dönen oyunların haddi hesabı yok. Ama ben bu oyunları durduracağım" dedi.

Ayrıca haftanın en iyi performasına sahip 4 yarışmacıda patates kızartması ödülünü kazanarak haftaya arkadaşlarına göre bir parça daha moralli başladı... Peki Survivor'da geçen hafta neler yaşanmıştı? İşte meydana gelen olaylar...


Survivor 2017 en son kim elendi?


Survivor 2017'de elenen isim son konseyde belli oldu. Dokunulmazlık oyunlarının ardından belirlenen eleme adaylarının çıktığı SMS oylamasının sonucu açıklandı.

Survivor 2017'de kim elendi sorusu yanıtını buldu. İlk dokunulmazlık oyununda kaybeden Survivor Gönüllüler'de Sadin ve Denisa, ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Survivor Ünlüler'de ise Seda ve Sabriye eleme adayı olarak potaya giren isimler olmuştu. Dört ismin çıktığı SMS oylamasının sonucu Survivor 2017 son bölümde açıklandı. Buna göre SMS oylamasında en az oyu alarak adaya veda eden isim Seda oldu.


Survivor'da kim elendi? İşte 31 Ocak 2017'de Survivor'a veda eden isim



Survivor iletişim oyununu kim kazandı?


Survivor 2017 son bölümde konsey heyecanının öncesinde iletişim oyunu oynandı. Zorlu bir parkurda mücadele eden yarışmacılar, Survivor 2017'de oynanan ilk iletişim oyununu kazanmak için kıyasıya bir mücadeleye girdiler. Oldukça zorlu geçen mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Final turunda ise zorlu karşılaşmalar oynandı. Ünlüler Takımı adında ilk 2 sayıyı alan isimler Pınar ve Adem oldu. Ünlüler Takımı adına final sayısı için parkura çıkan Serhat Gönüllüler Takımı'ndan rakibi Eser karşısında atışlarda başarılı olamadı ve sayıyı rakibine verdi. Skor 2-1 olduğunda sahneye Sema çıktı ve Ünlüler Takımı'na zaferi getiren isim oldu.


Survivor 2017'de tartışma!


İletişim oyunu oldukça gergin anların yaşanmasına neden oldu. Zorlu parkurda ödülün sahibi olmak isteyen yarışmacılar oldukça gergindi. Ünlüler adına parkura çıkan Furkan ile Gönüllüler Takımı'ndan Sadin karşı karşıya geldi. Zorlu oyunda rakibine fark atan Furkan, Sadin'in başarılı atışları karşısında etkili olamadı ve sayıyı kaybetti. Atışlardaki başarısızlığına oldukça sinirlenen Furkan sinirlerine hakim olamadı. Bu sırada sevinmeye devam eden Sadin'e bağıran Furkan'ın sözlerinin ardından iki takım arasında tartışma yaşandı!


Serhat ve Eser güçlükle ayrıldı!



Eser West'e tepkiler çığ gibi büyüyor!


Yaşanan tartışma ile gerilen yarışmacılar arasında Serhat ile Eser arasında tansiyon oldukça yükseldi. İkili birbirleri ile karşılıklı atışmaya başladı. Araya giren yarışmacılar Serhat ve Eser'i güçlükle ayırdı. Bu sert tartışmanın ardından final turunda karşılaşan ikilinin mücadelesi büyük bir heyecana sahne oldu. Oyunun sonunda ise kazanan Eser West oldu.


Eser West ve Serhat Akın'ın çok konuşulan kavgasından görüntüler...

Haberin Devamı