Magazin Survivor'da kim elendi? İşte 31 Ocak 2017'de Survivor'a veda eden isim

Survivor'da kim elendi? İşte 31 Ocak 2017'de Survivor'a veda eden isim

Paylaş
Survivor'da kim elendi? İşte 31 Ocak 2017'de Survivor'a veda eden isim

Survivor'da dün akşama damga vuran bir kavga yaşandı. Furkan kaybettiği oyunun ardından sinirlerine hakim olamazken Serhat ve Eser birbirine girdi. Peki Survivor'da dün akşam kim elendi? İşte cevabı...

Survivor 2017'de bu hafta kim elenecek sorusu yanıt buldu. Zorlu yarışmanın 30 Ocak akşamı ekrana gelen bölümünde iki ödül oyunu birden oynandı. İlkini Ünlüler, ikincisini ise Gönüllüler takımı kazandı. Çekişmeli ödül oyunun ardından gözler, hem oyun hem de ada konseyi heyecanının yaşanacağı ana çevrildi.

Survivor'un dün akşam yani 31 Ocak'ta yayınlanan yeni bölümünde ise iletişim ödülü için kıyasıya mücadele yaşandı. İki takımda performanslarını sonuna kadar sergilediler. İletişim oyununun hemen ardından ekranlara eleme heyecanı yansıdı.

Elenen isim Seda Demir ise "Ben şu an burda tepkimi göstermeyeceğim, ağlamayacağım. Ama burda çok kırgın olduğum 2 insan var. Ben kendimi Survivor'a ait hissediyordum. Bu üzüntüyü üstümden en az 2 ay atamam, net" diyerek duygularını ifade etti.


Survivor'da Seda Demir, Serhat Akın, İlhan Mansız kavga etti



SURVİVOR'DA YARIŞAN SEDA DEMİR KİMDİR?


8 Mart 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Oyunculuğa 24 yaşında adıma atan Seda Demir, Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü'nde eğitimine başlamıştır. Üniversite eğitimi esnasında bir bankanın reklamlarında boy gösteren Demir, Yaprak Dökümü dizisi için deneme çekimlerine davet edilmiştir. Bu davet oyuncunun ilk oyunculuk deneyimi olacaktır.

Çocukluğunda büyüyünce ne olacaksın sorularına 'masa başında değil, insanların arasında olayım' cevabını veren oyuncu, hayallerindeki mesleğe oyunculukla atılmıştır. Yaprak dökümü dizisinde Sedef karakterine hayat veren Seda Demir bu projenin ardından 2011 yılında Yıldız Masalı dizisinde Sude karakteriyle devam etmiştir. Ekranlara iki yıl kadar ara veren Seda Demir, İntikam dizisiyle 2013 yılında tekrar ekranlara dönmüştür. 1.65 boyundaki Seda Demir, son olarak dizi alanında Beyaz Karanfil projesinde Elif karakterine hayat vermiş ve Sinema alanına geçiş yapmıştır.

Seda Demir, son olarak 2015 yılında Evlenmeden Olmaz filminde Ayşe karakteriyle ekranlara gelmiştir.


SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI


Survivor'da dün akşam nefes kesen mücadeleler yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı iletişim oyunu için kıyasıya mücadele ettiler. Mücadele esnasında Furkan, Sadin kaybettiği için adeta çıldırdı ve gönüllüler takımına laf atmaya başladı. Bunun üzerine inanılmaz bir kavga ortamı oluştu. Serhat Akın ve Eser West laf dalaşına girdiler. Bu esnada Furkan "özür dilerim benim hatam" diye bağırırken Serhat Akın'ı yatıştırmaya çalıştı. Fakat Eser ve Serhat adeta birbirlerine girmek için çaba gösterdiler. Olay yapım ekbininin araya girmesiyle tatlıya bağlandı. İletişim ödülünü ise ünlüler takımı kazandı.


Survivor'da gerilim! Eser West’ten Serhat Akın’a tehdit!





Ödül oyununda bir araya gelen iki takımın kazanacağı ödül, börekti. İki takımda haftalardır aç olmasının etkisiyle yarışmaya tüm gücüyle asıldı fakat kazanan takım gönüllüler oldu.


Eser West'ten 'Nusret' taklidi

Haberin Devamı