Magazin Survivor yeni bölümde nefes kesen ödül oyunu! (Ünlüler adasında restleşme)

Survivor yeni bölümde nefes kesen ödül oyunu! (Ünlüler adasında restleşme)

Paylaş
Survivor yeni bölümde nefes kesen ödül oyunu! (Ünlüler adasında restleşme)

Survivor'da nefes kesen mücadele... Bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler takımı ödül için yarışacaklar. Ünlüler takımında restleşme sürüyor. Ödülü kazanabilmek için takım olabilecekler mi merak konusu. Adem'den Ünlüler takımı için çarpıcı yorum...

Survivor 2017 hız kesmeden devam ediyor. Son konseyde Gönüllüler takımından Sadin'in elenmesiyle birlikte Gönüllüler takımı bir kişi eksilmişti. Ünlüler takımında ise karışıklık hala sürüyor. İki takım bu akşam ödül için yarışacaklar.


ADEM'DEN ÇARPICI YORUM


Survivor 31. yeni bölüm fragmanında şoke eden sözler. Adem Ünlüler takımını yorumladı... 'Takım olmak için elimden geleni yaptım. Fakat bu takım takım olmak istemedi... Yalnız geldik buraya, yalnız savaşıyoruz. Bugün yarın da yalnız gideceğiz. Biz gruplaşma yapmadık. Sen gruplaşma dedin gruplaşma oldu diyorlar. Görsel olarak üçe bölünmüşüz ama bir grup diğer gruba koyun psikolojisiyle yaklaşıyor.'



SADİN BAKIR ELENDİKTEN SONRA İLK KEZ KONUŞTU


Survivor uzun bir maraton. Bunu devam ettirmek gerekiyordu. Beni burada en çok üzen şey, çocuklarımdan ailemden uzak kalmamdı. Nasibimiz buraya kadarmış. Kalan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İçlerinden birisinin Survivor şampiyonu olacağını bildiğim için kendilerine dua ediyorum. İnşallah gönüllüler takımından birisi çıkacak ve kupayı alacak.


Adem Kılıççı sosyal medyaya damgasını vurdu!


Benim düşüncem Volkan kardeşimiz biraz daha ağır basıyor. Survivor kupasına en büyük aday Volkan kardeşimizdir.


Survivor'da Serhat Akın'dan Adem Kılıççı'ya hodri meydan!


Adaya ilk geldiğim günden itibaren gruplaşma olduğunu fark ettim. Yeni gelenlere tahammülleri yoktu. Aralarında karar alıp beni potaya sokmalarını düşünmüşler. Ben inanıyorum ki yaptıkları gruplaşma eninde sonunda son bulacak. Volkan, Erdi ve Anıl kardeşimiz onlara üstün gelecektir.


Survivor 2017'de Adem Kılıççı fırtınası!


Sadin, Gönüllüler takımından birçok kişinin kendisini dışladığını belirtirken performansının zamanla iyi olmasına rağmen adının yazılmasına şaşırdığını söyledi. Adada kalmayı en az hak eden isimlerin Gökhan, Burçak, Elif ve Bulut olduğunu dile getiren Sadin bu yarışmacılardan daha iyi olduğunu açıkladı.

Sadin yarışmacıların hiçbirinin olduğu gibi davranmadığını, hepsinin yapmacık olduğunu ve rol yaptığını iddia etti.


Survivor Berna Keklikler'in kardeşi bakın kim?

Haberin Devamı