Magazin Vatanım Sensin 35. bölümünde aksiyon yine doruktaydı! 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 35. bölümünde aksiyon yine doruktaydı! 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Paylaş
Vatanım Sensin 35. bölümünde aksiyon yine doruktaydı! 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Vatanım Sensin'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Leon, babası Vasili'nin Halit İkbal'in bulunmasına yönelik verdiği görevin aslında başarıyla sonlandığını Cevdet ile paylaştı

Vatanım Sensin 35. bölümüyle izleyicilerine heyecanlı dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Dağıstanlı'nın çiftliğinde kalmak zorunda olan Azize, "Yanık Efe" bildikleri Tevfik ile yeniden karşılaştı. Kendisine ve ailesine büyük kötülükler eden Tevfik'i gördüğünde direkt yüzüne silahı doğrulttu. Ancak doğrulttuğun silahın içi boştu.

Öte yandan Leon babası Vasili'nin Halit İkbal'in bulunmasına yönelik verdiği görevin aslında başarıyla sonlandığını Cevdet ile paylaştı. Leon 'Halit İkbal aslında Hilal ve o hiç imla hatası yapmaz, kaçırıldığı yerden mesaj göndermiş' diyerek Cevdet ile iş birliğinde bulundu.


FİLİPPOS TÜRKLERİ ASMAYA BAŞLADI


Ayrıa Hilal’in kaçırıldığını öğrenen Filippos, Dağıstanlı’ya gözdağı verebilmek adına İzmir meydanında Türkleri asmaya başladı.Simav’ın Yunanlılara kaybedilmesinin ardından Taşköprü’yü savunamayacağı düşünülen Dağıstanlı’ya, Ankara Hükümeti’nden emir geldi. Bu emrin ardından Yunan Ordusu’na karşı zafer kazanmak isteyen Dağıstanlı, hiç olmadığı kadar kararlı bir hale geldi.


VATANIM SENSİN 36. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?


Son bölümünün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Her bölümün ardından Vatanım Sensin'in yeni bölüm fragmanı yayınlanırken bu sefer 36. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Ancak fragman yayınlanır yayınlanmaz fragmana haberimizden ulaşabilirsiniz.




Vatanım Sensin için heyecan dorukta!


Vatanım Sensin için heyecan dorukta!

Haberin Devamı