Türkiye (Son Dakika) Yavru köpeğe işkence edip fotoğrafını paylaşanlar serbest bırakıldı

Yavru köpeğe işkence edip fotoğrafını paylaşanlar serbest bırakıldı

Paylaş
Yavru köpeğe işkence edip fotoğrafını paylaşanlar serbest bırakıldı

Isparta'da yavru köpeğin kulaklarını kesip fotoğrafını sosyal medyada yayınlayan iki kişi için gözaltı kararı verildi

Facebook'ta H. K ve N. Y. ismini kullanan iki saldırgan yavru köpeği bağlayarak kulaklarını kestiklerine dair fotoğraf paylaştı. Fotoğraflarda kestikleri kulak parçalarını da sergileyen saldırganlar acı çeken yavru köpeğin yanında poz verdi.

Isparta Hayvan Koruma Derneği'nden yapılan açıklamada, "Yetkili birimlere durumu bildirdik bu kişilerin en ağır ceza ile cezalandırılması ve ellerinde ki hayvanı kurtarmak için çalışmaya başladık gelişmeleri sizlerle paylaşacağız duyarlılığınız için teşekkür ederiz " denildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bunun üzerine Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı, görüntüleri paylaşlaşan 2 kişi hakkında soruşturma başlattı. Yapılan incelemede kimlikleri belirlenen 2 kişinin hakkında gözaltı kararı verildiği, yakalanmaları için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

SERBEST BIRAKILDILAR


Isparta'daki vahşet görüntülerinin sosyal medyada yayılmasından sonra yeni bir gelişme yaşandı. Yavru köpeğin kulaklarını keserek görüntülerini sosyal medyada paylaştıkları öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.Şüphelilere, Kabahatlar Kanunu'na göre adli işlem yapıldı.


Haberin Devamı