Magazin Yunus Günçe: Geçmişte Berna Öztürk ile sevgiliydik

Yunus Günçe: Geçmişte Berna Öztürk ile sevgiliydik

Paylaş
Yunus Günçe: Geçmişte Berna Öztürk ile sevgiliydik

'Survivor 2016'ya damga vuran isimlerden biri olan Yunus Günçe, geçmişte Berna Öztürk ile sevgili olduklarını belirterek 'Sevgili olduk. Sonra aklı başına geldi, büyüdü, beni terk etti' dedi

Berna Öztürk ve Yunus Günçe, TV8'de yayınlanan 'Survivor Panorama' programına katıldı.

'Survivor 2016'da başarılı bir performans sergileyen Yunus Günçe, programda sunucuların "Sizin arkadaşlığınız çok eskiye dayanıyor" sözlerine, "Çok büyük bomba var. Şimdi tüm Türkiye'ye çok güzel bir şey açıklayacağız. Berna Öztürk benim eski çıktığım. Haliyle ben de onun eski çıktığıyım. Çünkü o zaman çok küçüktük ve çıkılıyordu. Uzun zaman oldu, 15 yılı rahat vardır" karşılığını verdi.





'Götür beni gittiğin' yere şarkısını söyledim. Sevgili olduk. Sonra aklı başına geldi, büyüdü, beni terk etti. Eski sevgiliyle arkadaş olur. Bazı sevgililerden arkadaş olmaz, sebebi de ayrılış biçimidir. Ben bu kızla nasıl arkadaş olmayayım?" ifadelerini kullandı.

Bu sözler üzerine programın yorumcusu Hakan Hatipoğlu, "Bunlar tekrar sevgili olurlar. Yunus baya yürüyor şu an" şeklinde espiri yaptı.

BERNA ÖZTÜRK KİMDİR?


28 Nisan 1983'de İstanbul'da doğan Survivor 2017 yarışmacısı Berna Öztürk, ortaögretimini F.M.V. Özel Ayazağa Işık Lisesi'nde tamamladı. Lisenin ardından İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü'nden mezun olan Berna Öztürk, İngilizce, İspanyolca ve Almanca biliyor.

Birçok spor ile ilgilenen Berna Öztürk, DJ olarak tanınıyor. Deli dolu, çılgın karakteriyle tanınan ünlü dj, kite board eğitmenliği yapıyor ve bu spor dalında milli sporcu ünvanına sahip.

Survivor Berna, daha önce Çarkıfelek, Armağan Çağlayan'la Bu hafta ve İşte Benim Stilim'de de yer aldı.

Haberin Devamı