Dünya33 yıl sonra gelen umut

33 yıl sonra gelen umut

Paylaş
33 yıl sonra gelen umut

Kerry Needham, 1991 yılında İstanköy’de tatil yaparken kaybolan 21 aylık oğlu Ben Needham’ı arıyor. 2021’de ortaya çıkan Danimarkalı bir adamın kendisinin Ben Needham olduğunu iddia etmesi üzerine DNA testi yapılmasına karar verildi. Anne Kerry Needham, gelecek umutlu haberi bekliyor.

İngiliz Kerry Needham (51), 33 yıl önce Yunanistan’a bağlı İstanköy’de (Kos Adası) yaptıkları tatilde ortadan kaybolan oğlu Ben’i arıyor.14 Temmuz 1989 doğumlu olan Ben Needham henüz 21 aylıkken ortadan kaybolmuş, acılı aile yıllarca oğullarını aramıştı. O dönem 21 aylık olan Ben’in hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolması ardından pek çok soru işareti bırakmıştı. Yıllarca oğlunu aramaya devam eden anne Kerry Needham, 2021 yılında ortaya çıkan Danimarkalı bir adamın kendisinin Ben Needham olduğunu iddia etmesi üzerine umutlandı. Danimarkalı adam, 25 yıl önce girdiği markette kendisine bir kişinin ‘Ben’ diye seslendiğini ve bir süre de karavanda tutulduğunu söyledi.

Haberin Devamı

‘ADA HALKI YALAN SÖYLÜYOR’

Danimarkalı adam, Ben Needham olduğunu kanıtlamak için yetkili makamlara DNA örneği verdi, 21 aylıkken kaybolan Ben’in, 30’lu yaşlardaki fiziki hali bilgisayar ile oluşturuldu. 33 yıllık süreçte çok sayıda ihbar alan ve sürekli hayal kırıklığı yaşayan anne Kerry Needham, yeniden hayal kırıklığına uğramamak için soğuk kanlı olduğunu söyledi. Oğlunun, 33 yıl önce ortaya atılan kepçe tarafından öldürülmüş olabileceği iddiasına inanmadığını belirten anne Needham, adadaki insanların kendilerine yıllardır yalan söylediğini iddia etti.

 33 yıl sonra gelen umut

Ben Needham’ın 30’lu yaşlardaki hali, bilgisayar ile oluşturuldu.