Eğitim - KariyerALES 3 BAŞVURULARI BAŞLADI! ALES 3 başvuruları nereden, nasıl yapılır? ÖSYM ALES 3 başvuru ekranı linki

ALES 3 BAŞVURULARI BAŞLADI! ALES 3 başvuruları nereden, nasıl yapılır? ÖSYM ALES 3 başvuru ekranı linki

Paylaş
ALES 3 BAŞVURULARI BAŞLADI! ALES 3 başvuruları nereden, nasıl yapılır? ÖSYM ALES 3 başvuru ekranı linki

ALES 3 sınavı, bu yıl gerçekleştirilecek olan son ALES sınavı olması nedeniyle büyük önem taşıyor ve akademik kariyer düşünmekte olan kişiler tarafından araştırılıyor. Peki, ALES 3 başvuruları nereden, nasıl yapılır? ALES 3 başvuruları başladı mı?

ALES 3 başvuruları başladı mı? Sorusu gündemde yer alıyor ve araştırılıyor. Akademik kariyer yapmak isteyenlerin yakından takip ettiği ALES sınavının üçüncü oturumu için başvurular başladı. Adaylar, başvurularını ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilecek. Peki, ALES 3 başvuruları nereden, nasıl yapılır? ALES 3 başvuruları başladı mı?

Haberin Devamı

ALES 3 BAŞVURULARI BAŞLADI MI?

ALES 3 başvuruları ÖSYM tarafından resmen başladı. 2024 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES/3) başvuruları 1-9 Ekim tarihleri arasında alınacak. Adaylar, başvurularını ÖSYM'nin resmi internet sitesi "https://ais.osym.gov.tr" adresi üzerinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması aracılığıyla kolayca yapabilecek.

ALES 3 BAŞVURULARI BAŞLADI ALES 3 başvuruları nereden, nasıl yapılır ÖSYM ALES 3 başvuru ekranı linki

ALES 3 BAŞVURULARI NEREDEN, NASIL YAPILIR?

ALES 3 başvuruları, ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya online olarak ÖSYM’nin internet sitesi ve mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilebilir.

ÖSYM ALES 3 BAŞVURU EKRANI LİNKİ