Eğitim - KariyerBESYO SONUÇLARI AÇIKLANDI! BESYO yerleştirme sonuçları nereden, nasıl bakılır? BESYO sonuç ekranı 2024 – 2025

BESYO SONUÇLARI AÇIKLANDI! BESYO yerleştirme sonuçları nereden, nasıl bakılır? BESYO sonuç ekranı 2024 – 2025

Paylaş
BESYO SONUÇLARI AÇIKLANDI! BESYO yerleştirme sonuçları nereden, nasıl bakılır? BESYO sonuç ekranı 2024 – 2025

Özel Yetenek Sınavının (ÖZYES), 26 Ağustos 2024 tarihinde tamamlanması ile BESYO tercihlerini gerçekleştiren adaylar gözlerini BESYO tercih sonuçlarına çevirdi. İşte BESYO yerleştirme sonuçları açıklandı. Peki, BESYO yerleştirme sonuçları nereden, nasıl bakılır?

BESYO yerleştirme sonuçları açıklandı. BESYO tercih sonuçlarını bekleyen adaylar için heyecanlı süreç devam ediyor. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu. Peki, BESYO yerleştirme sonuçları nereden, nasıl bakılır?

Haberin Devamı

BESYO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

BESYO (Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu) yerleştirme sonuçları, 2024-2025 dönemi için adayların erişimine açıldı. Adaylar, sonuçları internet üzerinden görüntüleyebilir ve yerleşim durumlarını öğrenebilirler.

BESYO SONUÇLARI AÇIKLANDI BESYO yerleştirme sonuçları nereden, nasıl bakılır BESYO sonuç ekranı 2024 – 2025

BESYO YERLEŞTİRME SONUÇLARI NEREDEN, NASIL BAKILIR?

BESYO yerleştirme sonuçlarına erişmek isteyen adaylar, ÖSYM'nin resmi internet sitesi olan sonuc.osym.gov.tr adresine giriş yapmalıdır. TC kimlik numarası ve şifre bilgilerini kullanarak sisteme giriş yapabilir, sonuçlarını detaylı olarak inceleyebilirler. 2024-2025 BESYO yerleştirme sonuçlarına, ÖSYM’nin sonuç ekranı üzerinden ulaşılabilir. Adaylar

BESYO YERLEŞTİRME SONUÇ EKRANI 2024 – 2025