Eğitim - KariyerBESYO TERCİH SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? BESYO tercih sonuçları hangi tarihte, ayın kaçında duyurulacak?

BESYO TERCİH SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? BESYO tercih sonuçları hangi tarihte, ayın kaçında duyurulacak?

Paylaş
BESYO TERCİH SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? BESYO tercih sonuçları hangi tarihte, ayın kaçında duyurulacak?

Özel Yetenek Sınavının (ÖZYES), 26 Ağustos 2024 tarihinde tamamlanması ile BESYO tercihlerini gerçekleştiren adaylar gözlerini BESYO tercih sonuçlarına çevirdi. Peki, BESYO tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? BESYO tercih sonuçları hangi tarihte, ayın kaçında duyurulacak?

BESYO tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusu merak ediliyor ve internet üzerinde birçok BESYO adayı tarafından araştırılıyor. BESYO tercih sonuçlarını bekleyen adaylar için heyecanlı süreç devam ediyor. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu. Peki, BESYO tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? BESYO tercih sonuçları hangi tarihte, ayın kaçında duyurulacak?

Haberin Devamı

BESYO TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

BESYO tercih sonuçları, 7 Ekim 2024 tarihinde tamamlanan tercih sürecinin ardından merakla bekleniyor. Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) sonuçlarına göre spor bilimleri bölümlerine yerleşmeyi hedefleyen adaylar, sonuçların açıklanacağı tarihi sabırsızlıkla takip ediyor. BESYO tercih sonuçlarının Ekim 2024 ayı içerisinde ÖSYM tarafından açıklanması öngörülüyor.

BESYO TERCİH SONUÇLARI ne zaman açıklanacak BESYO tercih sonuçları hangi tarihte, ayın kaçında duyurulacak

BESYO TERCİH SONUÇLARI NEREDEN BAKILIR?

Adaylar, sonuçlarını ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden erişime açılacak sonuç ekranından öğrenebilecekler. Sonuçların duyurulmasıyla birlikte, kazanan adaylar kayıt işlemlerine başlayacak.