Eğitim - KariyerCoğrafya defteri kareli mi, çizgili mi? Coğrafya defteri nasıl, kaç yaprak isteniyor?

Coğrafya defteri kareli mi, çizgili mi? Coğrafya defteri nasıl, kaç yaprak isteniyor?

Paylaş
Coğrafya defteri kareli mi, çizgili mi? Coğrafya defteri nasıl, kaç yaprak isteniyor?

Yeni eğitim-öğretim yılıyla birlikte, öğrenciler coğrafya dersi için hangi defteri kullanacaklarını merak ediyor. Alışveriş aşamasında Coğrafya defteri olarak birçok seçenek buluyor. Peki, Coğrafya defteri kareli mi, çizgili mi? Coğrafya defteri nasıl, kaç yaprak isteniyor?

Coğrafya defterinin kareli mi yoksa çizgili mi olması gerektiği sorusu gündemde. Aynı zamanda, defterin kaç yaprak olacağı da öğretmenlerin belirlediği kriterlere göre değişiklik gösterebiliyor. Coğrafya defterleri kareli, çizgili, 96 yaprak, 100 yaprak, 160 yaprak olabiliyor. Peki, Coğrafya defteri kareli mi, çizgili mi? Coğrafya defteri nasıl, kaç yaprak isteniyor? İşte detaylar…

Haberin Devamı

COĞRAFYA DEFTERİ KARELİ Mİ, ÇİZGİLİ Mİ?

Coğrafya dersi için genellikle kareli defter tercih edilmektedir. Haritaların daha net çizilmesi için bazı öğretmenler kareli defter isteyebilir, ancak çoğunlukla not almak için çizgili defter yeterlidir. Bu tarz defter istekleri öğretmenler arasında değişiklik gösteriyor olsa da Coğrafya dersi için genellikle kareli defter tercih ediliyor.

Coğrafya defteri kareli mi, çizgili mi Coğrafya defteri nasıl, kaç yaprak isteniyor

COĞRAFYA DEFTERİ NASIL, KAÇ YAPRAK?

Defterin yaprak sayısı öğretmenlerin taleplerine göre değişiklik gösterebilir, ancak genellikle 60-80 yapraklı defterler tercih edilmektedir. Çok fazla not alınması gereken durumlar için 100 yapraklı defterler de kullanılabilir.

COĞRAFYA DEFTERİ KAÇ SAYFA OLUR?

Coğrafya defteri genellikle 60-80 sayfa olarak tercih edilmektedir. Bu nedenle Coğrafya dersi için genellikle 60-80 sayfa olan bir defter tercih edebilirsiniz.

Haberin Devamı