EÄŸitim - KariyerDGS sonuçları ne zaman açıklanacak? DGS sınav sonuçları açıklandı mı, hangi tarihte açıklanıyor? ÖSYM DGS sınav sonuçları bilgi ekranı 2024!

DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? DGS sınav sonuçları açıklandı mı, hangi tarihte açıklanıyor? ÖSYM DGS sınav sonuçları bilgi ekranı 2024!

PaylaÅŸ
DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? DGS sınav sonuçları açıklandı mı, hangi tarihte açıklanıyor? ÖSYM DGS sınav sonuçları bilgi ekranı 2024!

DGS sınavına katılım gösteren adaylar, DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusu ile birlikte DGS sınav sonuçlarını araÅŸtırmakta. Peki, DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? DGS sınav sonuçları açıklandı mı, hangi tarihte açıklanıyor?Â

 

DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusu, Dikey Geçiş Sınavı (DGS) katılım sağlamakta olan adayların en çok araştırmakta olduğu bilgiler arasında yer alıyor. ÖSYM tarafından gerçekleştirilmekte olan DGS 2024 sınavının sonuçları aday erişimine hangi tarihte açılacağı sorgulatılıyor. Peki, DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? DGS sınav sonuçları açıklandı mı, hangi tarihte açıklanıyor? 

Haberin Devamı

DGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 

DGS sonuçları 14 Ağustos'ta açıklanacak. Buna göre Dikey Geçiş Sınavı (DGS) katılım sağlamakta olan adaylar 14 Ağustos'ta ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden sınav sonuçlarını öğrenebilecekler. Sonuçların adayların erişimine açılmasının ardından adaylar, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilecek. 

DGS SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? 

DGS sınav sonuçları henüz adayların erişimine açılmadı. 2024 yılında gerçekleştirilen DGS sonuçları 14 Ağustos'ta erişime açılacak. Dikey Geçiş Sınavı 2024 yılında 30 Haziran Pazar günü gerçekleştirildi. Daha sonrasında sınava katılım gösteren adaylar tarafından gözler sınav sonuçlarına çevrildi. 50 sözel ve 50 sayısal sorudan oluşan 100 soruluk testi tamamlayan adaylar, aldıkları puanları öğrenmek için araştırmalarını hızlandırdı. 

Haberin Devamı

DGS sonuçları ne zaman açıklanacak DGS sınav sonuçları açıklandı mı, hangi tarihte açıklanıyor ÖSYM DGS sınav sonuçları bilgi ekranı 2024

DGS SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI? 

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı dizilimindeki tüm sorulara 30 Haziran 2024 tarihinde saat 13:40’tan itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle 10 gün boyunca ulaşabilecek. Temel Soru Kitapçığı'nın görüntüleme süreci ise 10 Temmuz 2024 saat 23:59'da sona erecek. 

Â