Eğitim - KariyerDGS TERCİH SONUÇLARI 2024: DGS tercih sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?

DGS TERCİH SONUÇLARI 2024: DGS tercih sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?

Paylaş
DGS TERCİH SONUÇLARI 2024: DGS tercih sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?

2024 DGS tercih işlemleri 18 Eylül itibariyle başlamıştır. Buna göre DGS tercih işlemini gerçekleştirecek olan adaylar, ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden DGS tercih işlemlerini gerçekleştirebilmektedir. Peki, DGS tercih sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?

DGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu, tercih işlemlerini gerçekleştiren adaylar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. DGS tercihleri, 18 Eylül 2024'te başlamış olup, 24 Eylül 2024 saat 23:59'a kadar devam edecektir. Adaylar, tercih işlemlerini ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi (https://ais.osym.gov.tr) üzerinden yapabilirler. Peki, DGS tercih sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? 

Haberin Devamı

DGS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 

DGS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair net bir tarih henüz verilmedi. Ancak, başvurular 24 Eylül 2024 saat 23:59'a kadar devam ediyor ve sonuçlar, başvuruların tamamlanmasının ardından kısa bir süre içinde açıklanması bekleniyor. ÖSYM, sonuçları değerlendirme sürecinin ardından duyuracaktır. Resmi sonuç açıklama tarihi geldiğinde, ÖSYM'nin internet sitesinde veya Aday İşlemleri Sistemi (https://ais.osym.gov.tr) üzerinden erişim sağlanabilecektir.