Eğitim - KariyerEBA ne zaman güncellenecek? EBA hangi tarihte, hangi gün güncellenecek 2024?

EBA ne zaman güncellenecek? EBA hangi tarihte, hangi gün güncellenecek 2024?

Paylaş
EBA ne zaman güncellenecek? EBA hangi tarihte, hangi gün güncellenecek 2024?

Eğitim Bilişim Ağı (EBA)’nın yeni eğitim dönemindeki detaylarını merak etmekte olan birçok öğrenci tarafından EBA ne zaman güncellenecek? Sorusu gündemde. Peki, EBA ne zaman güncellenecek? EBA hangi tarihte, hangi gün güncellenecek 2024?

EBA ne zaman güncellenecek? Sorusu, yeni eğitim- öğretim döneminin başlamasına kısa bir süre kala öğrenciler ve veliler tarafından en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişim kurmak amacı ile kullanılmakta olan uygulamanın ne zaman güncelleneceği merak konusu. Peki, EBA ne zaman güncellenecek? EBA hangi tarihte, hangi gün güncellenecek 2024?

Haberin Devamı

EBA NE ZAMAN GÜNCELLENECEK?

EBA'nın ne zaman güncelleneceği konusunda Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından henüz bir açıklama yapılmadı. Genellikle, EBA güncellemeleri eğitim-öğretim yılının başında, ara tatillerde veya sistemde önemli değişiklikler yapıldığında gerçekleştiriliyor. Bu nedenle, EBA'nın bu ay veya Eylül ayında güncellenmesi muhtemel görünüyor.

OKULLARIN AÇILMASINA KAÇ GÜN KALDI SAYAÇ

26 Ağustos günü itibarıyla, okulların açılmasına 13 gün kaldı. Bu süre zarfında öğrenciler, öğretmenler ve eğitim camiası için tatil dönemi devam ediyor. Okulların açılacağı tarih, 13 gün sonra gerçekleşecek ve bu tarihten itibaren yeni eğitim öğretim dönemi başlayacak.

OKULLARDA ARA TATİL NE ZAMAN 2024-2025?

Okullarda birinci dönem ara tatili 11-15 Kasım 2024 tarihleri arasında yapılacak. Yarıyıl tatili ise 20 Ocak 2020'te başlayıp 31 Ocak 2020'te sona erecek.

Haberin Devamı