Eğitim - KariyerKPSS ÖN LİSANS SINAV SONUÇLARI: KPSS ön lisans sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?

KPSS ÖN LİSANS SINAV SONUÇLARI: KPSS ön lisans sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?

Paylaş
KPSS ÖN LİSANS SINAV SONUÇLARI: KPSS ön lisans sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?

KPSS ön lisans sınavının tamamlanması ile birlikte adaylar gözlerini KPSS ön lisans sınav sonuçlarına çevirdi. Peki, KPSS ön lisans sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?

 

KPSS ön lisans sınav sonuçları ne zaman? Sorusu, sınavın ardından adayların gündeminde yer aldı ve merak konusu oldu. KPSS ön lisans sınav sonuçları, sınava giren adaylar tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Kamu kurum ve kuruluşlarında memur olarak çalışmak isteyenlerin girdiği KPSS ön lisans sınavının sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu, gündemin önemli başlıkları arasında yer alıyor. Peki, KPSS ön lisans sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?

Haberin Devamı

KPSS ÖN LİSANS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM tarafından 1 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen KPSS Ön Lisans sınav sonuçları, 20 Eylül 2024 tarihinde açıklanacak. Adaylar, sınav sonuçlarına ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden erişebilecek.

KPSS ÖN LİSANS SINAV SONUÇLARI: KPSS ön lisans sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak

KPSS ÖN LİSANS SINAV SONUÇLARINA NEREDEN BAKILIR?

KPSS Ön Lisans sınav sonuçları, ÖSYM AİS (Aday İşlemleri Sistemi) aracılığıyla sorgulanabilir. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek. Adaylar, doğru ve yanlış cevaplarını da ÖSYM sonuç ekranı üzerinden görüntüleyebilecekler.