Eğitim - KariyerKPSS Ortaöğretim başvuruları başladı mı? Lise KPSS başvuruları hangi tarihte, ne zaman bitiyor? KPSS Ortaöğretim başvuru tarihleri 2024!

KPSS Ortaöğretim başvuruları başladı mı? Lise KPSS başvuruları hangi tarihte, ne zaman bitiyor? KPSS Ortaöğretim başvuru tarihleri 2024!

Paylaş
KPSS Ortaöğretim başvuruları başladı mı? Lise KPSS başvuruları hangi tarihte, ne zaman bitiyor? KPSS Ortaöğretim başvuru tarihleri 2024!

KPSS ortaöğretim sınavına katılacak olan lise mezunları tarafından KPSS Ortaöğretim başvuruları başladı mı? Sorusu araştırılıyor. Peki, KPSS Ortaöğretim başvuruları başladı mı? Lise KPSS başvuruları hangi tarihte, ne zaman bitiyor?

 

 

KPSS Ortaöğretim başvuruları başladı mı? Sorusu, lise mezunu olan ve KPSS sınavına katılmak isteyen kişilerin gündeminde yer alıyor. İki yılda bir gerçekleşen KPSS Ortaöğretim sınavı, lise mezunları için büyük bir öneme sahip. Peki, KPSS Ortaöğretim başvuruları başladı mı? Lise KPSS başvuruları hangi tarihte, ne zaman bitiyor?

Haberin Devamı

 

KPSS ORTAÖĞRETİM BAŞVURULARI BAŞLADI MI?

 

KPSS ortaöğretim başvuru işlemleri bugün itibariyle başladı. Buna göre Lise KPSS Ortaöğretim sınavına katılmak isteyen adaylar başvuru işlemlerini gerçekleştirebilir. KPSS Ortaöğretim başvuruları 18 Temmuz 2024 tarihinden itibaren gerçekleştirilebiliyor.

 

KPSS Ortaöğretim başvurusunda bulunmak isteyen lise mezunu adaylar, "https://ais.osym.gov.tr/" adresi üzerinden Lise KPSS Ortaöğretim sınavı için başvuruda bulunabilmektedir. KPSS ortaöğretim sınav ücreti ise bu yıl 350,00 TL olarak belirlendi. Sınavın geç başvuru tarihleri ise 6-7 Ağustos 2024 olarak belirlenmiştir. Ayrıca ÖSYM tarafından yapılan bilgilendirilmeye göre geç Başvuru Günlerinde yapılan başvurularda sınav ücreti %50 artırımlı olarak 6-7 Ağustos 2024 tarihlerinde ödenir.

Haberin Devamı

 

KPSS ORTAÖĞRETİM BAŞVURULARI NE ZAMAN?

 

KPSS Ortaöğretim başvuruları 18-30 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilmektedir. Buna göre KPSS Ortaöğretim başvurusunda bulunmak isteyen lise mezunu adaylar, 18-30 Temmuz 2024 tarihleri arasında KPSS Ortaöğretim sınavı için başvuru işlemlerini gerçekleştirebilmektedir.

 KPSS Ortaöğretim başvuruları başladı mı Lise KPSS başvuruları hangi tarihte, ne zaman bitiyor KPSS Ortaöğretim başvuru tarihleri 2024

KPSS ORTAÖĞRETİM NE ZAMAN YAPILACAK 2024?

 

KPSS 2024 Ortaöğretim oturumu, 15 Eylül 2024 tarihinde uygulanacak. Buna göre başvuru işlemlerini sorunsuz tamamlamakta olan adaylar sınav ücretlerini de ödeyerek KPSS ortaöğretim sınavına katılabilmektedir. Gerçekleştirilecek olan sınav sonuçları da aynı zamanda "https://ais.osym.gov.tr/" adresi üzerinden adayların erişimine açılacaktır.