Eğitim - KariyerKPSS ortaöğretim sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? KPSS ortaöğretim sınav yerleri açıklandı mı, sınav giriş belgesi nereden alınır?

KPSS ortaöğretim sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? KPSS ortaöğretim sınav yerleri açıklandı mı, sınav giriş belgesi nereden alınır?

Paylaş
KPSS ortaöğretim sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? KPSS ortaöğretim sınav yerleri açıklandı mı, sınav giriş belgesi nereden alınır?

KPSS ortaöğretim sınavına katılacak olan lise mezunları tarafından başvuru işlemleri tamamlandı ve ardından KPSS ortaöğretim sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? Sorusu merak edildi. Peki, KPSS ortaöğretim sınav yerleri açıklandı mı, sınav giriş belgesi nereden alınır?

KPSS ortaöğretim sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? Sorusu, sınavın gerçekleştirilmesine kısa bir süre kala birçok aday tarafından merak ediliyor. İki yılda bir gerçekleşen KPSS Ortaöğretim sınavı, lise mezunları için büyük bir öneme sahip. Peki, KPSS ortaöğretim sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? KPSS ortaöğretim sınav yerleri açıklandı mı, sınav giriş belgesi nereden alınır?

Haberin Devamı

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024?

2024 KPSS Ortaöğretim sınav yerlerinin Eylül ayının ilk haftasında açıklanması bekleniyor. Sınav, 15 Eylül 2024 tarihinde yapılacak ve sınav giriş belgeleri sınavdan yaklaşık 10 gün önce adayların erişimine açılacak. Adaylar, sınav giriş yerlerini ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden sorgulayabilecekler.

KPSS ortaöğretim sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024 KPSS ortaöğretim sınav yerleri açıklandı mı, sınav giriş belgesi nereden alınır

KPSS ORTAÖĞRETİM NE ZAMAN YAPILACAK 2024?

KPSS 2024 Ortaöğretim oturumu, 15 Eylül 2024 tarihinde uygulanacak. Buna göre başvuru işlemlerini sorunsuz tamamlamakta olan adaylar sınav ücretlerini de ödeyerek KPSS ortaöğretim sınavına katılabilmektedir. Gerçekleştirilecek olan sınav sonuçları da aynı zamanda "https://ais.osym.gov.tr/" adresi üzerinden adayların erişimine açılacaktır.