Eğitim - KariyerKYK YURT TİME BAŞVURU SONUÇLARI 2024 - 2025: KYK Yurt Time başvuru sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

KYK YURT TİME BAŞVURU SONUÇLARI 2024 - 2025: KYK Yurt Time başvuru sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Paylaş
KYK YURT TİME BAŞVURU SONUÇLARI 2024 - 2025: KYK Yurt Time başvuru sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

KYK Yurt Time projesinde başvurusu onaylanan öğrenciler bir nevi part time çalışıyor, emeğinin karşılığında ücretini alıyor aynı zamanda spor faaliyetlerinin içinde de bulunabiliyor. Peki, KYK Yurt Time başvuru sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

KYK yurt time başvuru sonuçları 2024 – 2025 başvuruları kapsamında başvuru yapan öğrencilerin gündeminde yer alıyor. Yurt Time Spor Projesi ile KYK yurtlarında kalan öğrenciler spor faaliyetlerinde görevli olarak yer alıyor. Proje ile gençler hem spor hayatının içinde olurken hem de üstlendikleri görev ile para kazanarak bütçelerine katkı sağlayacaklar. Peki, KYK Yurt Time başvuru sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Haberin Devamı

KYK YURT TİME BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KYK Yurt Time Spor Projesi başvuru sonuçları, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından 26 Eylül 2024 tarihinde açıklandı.

2024 yılı KYK yurt-Time Spor Projesi için başvurular 22 Ocak Pazartesi günü başladı. Öğrenciler başvurularını 26 Ocak Cuma gününe kadar yapabilecek.

KYK YURT TİME BAŞVURU SONUÇLARI 2024 - 2025: KYK Yurt Time başvuru sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak

KYK YURT TİME SPOR PROJESİ NEDİR?

KYK Yurt Time Spor Projesi, yurtlarda kalan öğrencilere spor faaliyetlerinde görev alarak ek gelir elde etme fırsatı sunuyor. Projeye seçilen öğrenciler, günlük iki saat, haftalık ise sekiz saati aşmayacak şekilde görev yapıyor. Her yurttan 10 öğrenci projeye dahil ediliyor ve yeteneklerine göre görevlendiriliyor. Projede yer alan öğrenciler sigortalı kabul edilip iş kazası ve meslek hastalığı sigortası hükümleri uygulanıyor. Başvurular, e-Devlet üzerinden yapılabiliyor.

Haberin Devamı

KYK YURT TİME BAŞVURU SONUÇLARI 2024 - 2025: KYK Yurt Time başvuru sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak

YURT TİME PROJESİ ÜCRETLERİ NE KADAR?

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın uygulamaya koyduğu bu proje için geçtiğimiz yıl 1423 TL aylık ücret veriliyordu. Bu ücret 2023-2024 eğitim döneminde ne kadar olacağına ilişkin bir açıklama henüz yapılmadı…