Eğitim - KariyerOkullar tatil mi? Bugün okul tatil mi, neden tatil? 2 Ekim Çarşamba günü hangi illerde okullar tatil edildi?

Okullar tatil mi? Bugün okul tatil mi, neden tatil? 2 Ekim Çarşamba günü hangi illerde okullar tatil edildi?

Paylaş
Okullar tatil mi? Bugün okul tatil mi, neden tatil? 2 Ekim Çarşamba günü hangi illerde okullar tatil edildi?

2 Ekim Çarşamba günü okulların tatil olup olmadığı, vatandaşlar ve öğrenciler tarafından merakla araştırılıyor. Peki, Okullar tatil mi? Bugün okul tatil mi, neden tatil? 2 Ekim Çarşamba günü hangi illerde okullar tatil edildi?

Okullar tatil mi? Sorusu gündemde yer alıyor ve havaların soğumasının ardından gündeme geliyor. Özellikle olumsuz hava koşulları ve yerel yönetimlerin aldığı tedbirler doğrultusunda bazı illerde eğitime ara verilebiliyor. Peki, Okullar tatil mi? Bugün okul tatil mi, neden tatil? 2 Ekim Çarşamba günü hangi illerde okullar tatil edildi?

Haberin Devamı

OKULLAR TATİL Mİ?

Bugün okulların tatil olup olmadığı merak edilen konular arasında yer alıyor. Zonguldak ve Bartın'da devam eden yoğun sağanak yağışlar nedeniyle, 2 Ekim 2024 Çarşamba günü eğitim ve öğretime ara verildi. Valiliklerden yapılan açıklamalara göre, bu iki ilde tüm resmi ve özel eğitim kurumları 1 gün süreyle tatil edildi. Diğer illerde okulların tatil edilip edilmediğiyle ilgili ise yeni duyurular bekleniyor.

Okullar tatil mi Bugün okul tatil mi, neden tatil 2 Ekim Çarşamba günü hangi illerde okullar tatil edildi

KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı son tahminlere göre, ülkemizin kuzey ve doğu bölgelerinde etkili olacak parçalı bulutlu hava bekleniyor. Marmara’nın kuzeydoğusu, Akdeniz’in doğu kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeyi ve Karadeniz ile Doğu Anadolu bölgelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar öngörülüyor.

Haberin Devamı