Eğitim - KariyerSÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN MÜLAKAT SONUÇLARI: 20 bin sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları açıklandı mı, nereden bakılır?

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN MÜLAKAT SONUÇLARI: 20 bin sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları açıklandı mı, nereden bakılır?

Paylaş
SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN MÜLAKAT SONUÇLARI: 20 bin sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları açıklandı mı, nereden bakılır?

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarının açıklanması için gözler Danıştay kararında. MEB tarafından 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması bekleniyor. Peki, Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları açıklandı mı, nereden bakılır?

Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları gündemde yer alıyor. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuç tarihi, mülakatların gerçekleştirilmesinin ardından MEB tarafından 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için birçok kişinin gündeminde yer alıyor ve adaylar başta olmak üzere birçok kişi tarafından araştırılıyor. Peki, Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları açıklandı mı, nereden bakılır?

Haberin Devamı

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı için gerçekleştirdiği mülakatların sonuçlarını henüz açıklamamıştır. MEB, genellikle mülakat süreçlerinin tamamlanmasının ardından değerlendirme sürecine geçer ve sonuçları belirli bir takvim içinde duyurur.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN MÜLAKAT SONUÇLARI: 20 bin sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları açıklandı mı, nereden bakılır

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN MÜLAKAT SONUÇLARINA NERDEN BAKILIR?

Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçlarına ulaşmak için adaylar, e-Devlet sistemine giriş yapmalıdır. e-Devlet kullanıcı adı ve şifresiyle sisteme giriş yaparak Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) resmi sayfasındaki ilgili bölümden sonuçlarını görüntüleyebilirler.